Home > beauty > Hairstiliștii au hotărât: acestea sunt nuanțele de păr ale toamnei 2018

Hairstiliștii au hotărât: acestea sunt nuanțele de păr ale toamnei 2018

nuanțe de păr

Fie că îl tăiem sau îl vopsim, sau pur și simplu, îl aranjăm diferit, părul este întotdeauna cel care suferă atunci când ne dorim o schimbare. Și cum o dată cu sosirea toamnei schimbăm garderoba, este clar nevoie și de o schimbare de look. Evident, „chinuim” părul.

Alege o coafură în tendințe! Pe Instagram și Pinterest circulă deja mai multe idei interesante, însă tot haistiliștii au decis că acestea sunt nuanțele de păr ale acestei toamne. Poți alege între cocosul prăjit, vanilla-lilac și mauve champagne. Iată ce părere au specialiștii!

Cocosul prăjit. Sună ciudat, dar pentru hairstiliști cocosul prăjit este un trend în materie de păr, după care toată lumea a început să fie înnebunită. Această nuanță de păr este o alternativă interesantă a clasicului blond sau al modernului ombré. Dar în loc să amesteci castaniul și blondul în șuvițe, cocosul prăjit este o tranziție frumoasă de la rădăcină spre vârfuri. Astfel, rădăcinile închise la culoare se amestecă treptat cu vârfurile blonde luminoase. Stiliștii sunt de părere că acest trend este o opțiune interesantă dacă nuanța ta naturală de păr este brunet. Deoarece ai deja rădăcinile închise la culoare, efectul va fi garantat. Și dacă ești totuși indecisă, nuanța cocosului prăjit ar putea fi un compromis excelent.

https://www.instagram.com/p/BoBn8Tbnqzd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnuBrKRnaJl/?utm_source=ig_embed

Poate nuanța vanilla-lilac îți va părea ceva mai interesantă. O putem vedea peste tot pe Instagram și e îndrăzneață. Seamănă cu cocosul prăjit, pentru că urmează aceeași linie – tranziția de la o nuanță închisă spre o nuanță deschisă. Vanilla-lilac păstrează rădăcinile închise la culoare, dar părul se deschide spre vârfuri în nuanțe de scorțișoară, vanilie și mov liliaceu. Incredibil, nu? Iar rezultatul este superb. Pentru a obține această nuanță, hairstiliștii recomandă decolorarea vârfurilor și aplicarea unei vopsele de păr în culoarea lavandei. De preferat să fie cât mai pastelată, dar cu mai puțin pigment.

https://www.instagram.com/p/Bn-YcePlosp/?utm_source=ig_embed

Mauve champagne este o nuanță de păr în ton cu festivalul toamnei – must, dovleci și copaci cu frunze arămii. Ce poate fi mai plăcut să regăsești în părul tău blond o nuanță subtilă de roz? Iar dacă dorești o schimbare distractivă, combin-o cu puțin auriu. Ce iese? Mauve champagne metallic, o nuanță șic, provocatoare și foarte cameleonică. Privit din unghiuri diferite, părul va fi când argintiu, când mov, când blond.

https://www.instagram.com/p/BoCQ-PUh71D/?utm_source=ig_embed

 

Articole asemanatoare
nuanțe
Cele mai cool trei nuanțe de păr pentru vara 2019
alimente
Zece alimente care previn căderea părului
perierea
Îngrijirea părului. Ce beneficii aduce perierea lui și cum o facem corect
păr
Mituri false despre păr pe care multe femei le cred

Hairstiliștii au hotărât: acestea sunt nuanțele de păr ale toamnei 2018

by Andreea Damian   2 min
1