Home > beauty > Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

Kate Beckinsale a stralucit pe covorul rosu, la Globurile de Aur, in rochia semnata Zuhair Murad si a fost printre favoritele criticilor de moda, ca fiind una dintre cele mai elegante prezente. Dar cum nu doar rochia atrage atentia, de coafura ei a fost responsabil Sascha Breuer.

“Cu look-ul ei britanic super-rafinat, Kate poate incerca orice stil cand vine vorba de par, asadar am optat pentru un look de diva punk-rock, diferit de stilul soft, cu bucle lejere, abordat de Kate.” Sascha Breuer.

Cum a fost creata coafura:
• Incepe prin a aplica spuma pentru volum Moroccanoil, direct la radacina, pe parul umed. Spuma va conferi textura parului si va ajuta la fixarea coafurii.
• Usuca parul folosind o perie rotunda, apoi foloseste-ti degetele pentru a da volum. Odata ce parul este complet uscat, separa sectiunea formata din breton si tample si prinde-o cu un clips.
• Prinde sectiunea de par ramasa intr-o coada laterala, la baza gatului. Rasuceste-o apoi intr-un coc neglijent, fixat cu agrafe.
• Treci la sectiunea prinsa si confera volum, realizand bucle lejere folosindu-te de peria rotunda Moroccanoil.
• Prinde apoi cu agrafe sectiunea superioara de cocul de la baza.
• La final, aplica Sprayul fixativ Moroccanoil. Acesta va conferi stralucire si fixare flexibila. Aplica apoi un strop din produs pe degete pentru a defini cateva suvite. Daca simti nevoia, mai adauga cateva agrafe pentru fixare si esti gata pentru covorul rosu!

Produsele utilizate:
Spuma pentru volum Moroccanoil a fost special creata pentru a conferi textura si flexibilitate naturala parului. Formula usoara confera fixare flexibila de lunga durata si volum natural. Spuma pentru volum Moroccanoil confera parului fin, lipsit de stralucire, volumul de care are nevoie fara a lasa reziduuri lipicioase. Parul este sanatos si extrem de matasos la atingere. Pret : 95 lei
Peria rotunda Moroccanoil este o unealta ideala pentru a crea bucle si pentru a conferi volum. Realizata din turmalina ceramica si beneficiind de tehnologia pe baza de ioni, peria reduce electrizarea parului si timpul de uscare, imbunatateste starea parului si confera stralucire. Pret: 125 lei
Spray pentru fixare Moroccanoil mentine coafura pe durata intregii zile fara sa compromita stralucirea sau luminozitatea parului si este infuzat cu uleiul de argan specific tuturor produselor Moroccanoil. Acesta confera flexibilitate si stralucire, fara sa incarce parul. Pret: 98 lei

Moroccanoil

Foto: Moroccanoil/Jason Merritt @ Getty Images

Articole asemanatoare
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică
Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale face yoga cu capre

Comenteaza acest articol

Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

by   1 min
0