Home > Slider > Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Halle Berry

Halle Berry este una dintre cele mai sexy apariții de la Hollywood. Și nu mai e niciun secret că actrița de 51 de ani este dovada vie că vârsta reprezintă doar un număr. Mărturie stau fotografiile cu care vedeta își ține la curent fanii pe contul ei de Instagram.

Deși e trecută de prima tinerețe, Halle Berry reușește să-și mențină tonusul. Cu mult sport! Eroina din „Catwoman” își sfidează vârsta datorită unui program de fitness pe care l-a împărtășit cu fanii ei pe contul de internet.

Mama a doi copii, fosta fată Bond a ajuns să arate ca o antrenoare de fitness. Sportul, în mod special Yoga, i-a schimbat viața, iar pentru Halle Berry a devenit un mod de a trăi. Picioare tonifiate, abdomen cu pătrățele, brațe frumos conturate, sunt rezultatul a multe ore de antrenament.

Revista W Magazine notează că Halle Berry este cel mai bun blogger de fitness din Cetatea Filmelor. Oferă cele mai bune sfaturi nutriționale și fitness celor 2,6 milioane de urmăritori. Alături de antrenorul ei, Peter Lee Thomas, de 52 de ani, actrița împărtășește programul pe care îl urmează, dar și exemple de exerciții care se pot face acasă sau la sala de sport.

Se pare că programul ei implică nu numai exerciții de stretching, yoga, box, ci și meditație. „Am învățat că meditația ajută la echilibrarea părții stângi a creierului cu partea dreaptă”, scrie ea.

„Tu decizi astăzi dacă merită să ai încredere în mine, știu că este greu să te concentrezi și să dedici timp pentru a lucra în fiecare zi, dar cu siguranță îți poți dedica o singură oră pe zi numai ție! Ai nevoie doar de un spațiu de gimnastică pentru a începe – fie că e vorba de camera de zi, o alee sau curtea casei, și o sticlă de apă”, mai spune actrița, pe contul ei de Instagram.

De la începutul anului, actrița și-a ținut prietenii virtuali la curent cu evoluția sa fizică, dar și cu antrenamentele pe care le face alături de trainerul ei.

sursa foto Instagram

Articole asemanatoare
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China
Halle Berry
Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame
halle berry
Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

by Andreea Damian   1 min
2