Home > Slider > Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

Halle Berry

Halle Berry susține că femeile nu ar trebui să se grăbească să cunoască maternitatea. Ea însăși a devenit mamă după ce a împlinit 40 de ani. Actrița în vârsta de 52 de ani are o fiică, Nahla Ariela, de 11 ani, și un fiu, Maceo, de 5 ani.

Halle consideră corectă decizia de a aștepta până să dea naștere și de a se concentra asupra vieții sale personale și a carierei. „Sunteți mai mult decât pregătite să deveniți mame după 40 de ani, decât atunci când aveți 20 de ani. Sunteți mai bune”, a spus ea, într-un interviu acordat revistei americane Us Weekly.

Actrița este de părere că o persoană cu experiență și o poziție în societate poate oferi mult mai multe copilului, decât părinții tineri. Și sprijină femeile care intenționează să-și întemeieze o familie mai târziu.

Rareori Halle Berry își expune copiii în public. Însă duminica trecută, ea a făcut o excepție și a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu aceștia, dar a avut grijă să nu le arate fețele.

Fata cea mare provine din relaţia cu modelul candian Gabriel Aubry, iar băiatul actriţei este fructul mariajul cu actorul francez Olivier Martinez, cu care Halle a fost căsătorită între 2013 şi 2016.

 

Articole asemanatoare
Halle Berry
Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry
halle berry
Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele
prințul harry
Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane
Halle Berry
Halle Berry, antrenamentul care a ajutat-o să-și sculpteze fiecare mușchi din corp

Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

by Andreea Damian   1 min
1