Home > beauty > Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

halle berry

Halle Berry a pozat topless la 52 de ani! Dar nu asta e noutatea. Să zicem că e doar o parte din ea. Noutatea e că vedeta și-a surprins din nou fanii de pe Instagram dezvăluindu-le cel mai nou tatuaj al ei, care, practic, îi acoperă tot spatele.

„Catwoman” ne-a obișnuit deja cu fotografii provocatoare în care își etalează corpul bine tonifiat și tras prin inel. Este meritul ei și lăudăm eforturile pe care le face în acest sens. Dar, totuși, e prea mult. Încearcă cumva Halle să vâneze like-uri?

Puțini au observat că actrița se afla în fața unui aragaz și în mâna stângă ținea un ou, pregătindu-și cel mai probabil micul dejun. Atenția lor a fost repede îndreptată spre desenul uriaș care îi acoperea spatele. Pentru că Halle Berry s-a pozat dezbrăcată de la brâu în sus și a îmbrăcat o pereche de pantaloni strălucitori din paiete. „Cine spune că nu sunt o sirenă?”, a scris ea în dreptul fotografiei.

https://www.instagram.com/p/BumK_UTjtVf/?utm_source=ig_embed

Tatuajul pornește de la baza gâtului și se termină mai jos de talie. Desenul imens este o reprezentare a naturii – Halle și-a tatuat niște frunze de viță-de-vie ce cresc în dimensiuni pe măsură ce tatuajul coboară.

Mama a doi copii, fosta fată Bond a ajuns să arate ca o antrenoare de fitness. Sportul, în mod special Yoga, i-a schimbat viața, iar pentru Halle Berry a devenit un mod de a trăi. Picioare tonifiate, abdomen cu pătrățele, brațe frumos conturate, sunt rezultatul a multe ore de antrenament.

Articole asemanatoare
Halle Berry
Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame
prințul harry
Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane
Halle Berry
Halle Berry, antrenamentul care a ajutat-o să-și sculpteze fiecare mușchi din corp

Comenteaza acest articol

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

by Andreea Damian   1 min
0