Home > Fashion > Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta

Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta

Complexitatea artei, care se manifersta in nenumarate forme, este demonstrata inca o data de Mihaela Nastase, un artist contemporan care a ales sa se exprime prin imagini decupate din reviste. Fascinata inca din copilarie de Roy Lichtenstein si Andy Warhol, Mihaela s-a indreptat, in 2015, catre arta colajelor analoage, incepand sa creeze tablouri care transmit mesaje prin juxtapuneri creative de imagini, prin proiectul Hand Cut Collage.

Dupa ce tablourile sale au fost expuse in Galerii de Arta din Londra si Roma, Mihaela Nastase a decis sa incerce inca o manifestare a artei, si a extins proiectul Hand Cut Collage catre moda, lansand o linie de tricouri imprimate cu imagini ce transmit emotii si mesaje. Confectionate din bumbac 100% organic, in variante albe sau verde pastel si imprimate cu 12 modele de colaje, la alegere, tricourile vin in doua variante, cu maneca scurta sau maiou si sunt o alegere cool, interesanta pentru orice tip de outfit pe timpul verii, de la tinute sport sau casual pana la variante sic pentru petreceri.

Pentru barbati, artista a conceput un model de tricou simplu, imprimat cu 12 modele de colaje, de purtat atat la jeans cat si la pantaloni si sacou.

„De fapt, aceste tricouri nu sunt doar simple piese vestimentare. Practic, alegi sa porti o piesa de arta care spune o poveste despre tine, despre personalitatea si emotiile tale“, spune Mihaela Nastase.

Colectia este disponibila pe www.handcutcollage.com

 

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
O artistă creează sunete de pasăre sintetice pentru a arăta amenințarea la adresa păsărilor adevărate
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina
Banksy explică de ce falsurile l-au forțat să intre în comerțul electronic și să-și vândă arta

Comenteaza acest articol

Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta

by realitatea   1 min
0