Home > Fashion > Hannami Shoes lanseaza noua colectie de primavara / vara 2014

Hannami Shoes lanseaza noua colectie de primavara / vara 2014

Pentru sezonul acesta Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, lucrati manual, si-a propus sa poarte femeia cosmopolitana intr-o calatorie de redescoperire a feminitatii clasice, printr-o combinatie de stiluri, linii si texturi ce se pierd in timp.

Noua colectie Hannami Shoes incorporeaza un melanj de stiluri, personalitati si atitudini.

Paleta coloristica se pastreaza in acelasi registru sofisticat, combinand tonuri neutre de nisipiu, negru sau gri antracit, cu accente de oranj si bleu ciel, dar si stralucirea tonurilor metalice de auriu si argintiu.

Primavara aceasta, Hannami Shoes se aliniaza tendintelor trasate de marii designeri si transforma pantoful cu toc stiletto in elementul central al colectiei. Il regasim atat in varianta plina, cat si in cea decupata la spate si cu bareta, din piele intoarsa, lacuita ori de sarpe.

Ambele modele de stiletto pot fi realizate pe comanda, in texturi, culori si forme diferite, astfel incat purtatoarea Hannami Shoes sa se simta rasfatata pe deplin.

In propunerile pentru primavara/vara 2014, sandalele se regasesc in doua variante: cu toc subtire si fara platforma sau cu toc gros si platou de doi centimetri.

Iubitoarele varfului rotund vor descoperi in noua colectie Hannami si doua modele de pantofi cu toc mediu, in varianta plina sau decupata pe interior si cu bareta pe glezna.

Comenzile pot fi realizate la atelierul Hannami Shoes de pe Bvd. Corneliu Coposu, nr.2 sau pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro

Articole asemanatoare
Castiga o pereche de pantofi oferiti de Hannami Shoes

Comenteaza acest articol

Hannami Shoes lanseaza noua colectie de primavara / vara 2014

by   1 min
0