Home > Fără categorie > HANNIBAL LECTER exista! Impuscat in timp ce manca fata unui homeless

HANNIBAL LECTER exista! Impuscat in timp ce manca fata unui homeless

Barbatul care a fost impuscat in urma cu doua zile in Miami in timp ce ii manca fata altuia, pe o autostrada, a fost identificat de politisti. Numele acestuia este Rudy Eugene si are 31 de ani. Are cazier, insa nimic de genul incidentului de duminica, atunci cand un politist a tras sase focuri asupra sa pentru a inceta atacul canibalic asupra unui barbat.

Eugene a fost arestat la numai 16 ani pentru ultraj si violenta, si de alte sapte ori intre anii 2004 si 2009, pentru incalcarea proprietatii, acuzatii legate de traficul cu marijuana si alte contraventii, scrie Miami Herald. A fost casatorit timp de aproximativ un an cu o femeie care sustine ca devenise extrem de violent cu ea.

„Nu pot sa spun ca are o problema mentala, dar intotdeauna credea ca oamenii au ceva cu el”, a declarat fosta sa sotie, care a intentat divort in 2007.

Barbatul muscat de fata nu a fost inca identificat, el fiind inca in stare grava la spital. El are lipsa marte parte din fata, pielea a fost sfasiata, nasul muscat, iar ochii scosi.

Politistii nu au aflat inca motivul care a dus la incidentul terifiant, insa banuiesc faptul ca este legat de consumul de cocaina.


Loading...

Comenteaza acest articol

HANNIBAL LECTER exista! Impuscat in timp ce manca fata unui homeless

by   1 min
0