Home > Lifestyle > Stiri > Happy Eco Family cu Andreea, Eva și Petru!

Happy Eco Family cu Andreea, Eva și Petru!

Andreea Bereclanu, împreună cu cei doi copii ai săi, Eva și Petru, au fost alături de revista Superkids, asumându-și rolul de eco trend- setters, pozând într-un pictorial inedit, cu temă eco.

În ciuda celebrității, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu formează o familie fericită, care încearcă tot timpul, așa după cum au mărturisit, să se îmbogățească spiritual și să-și păstreze normalitatea. Se iubesc, își adoră copiii și sunt niște părinți extrem de responsabili. Merg în vacanțe, tot timpul împreună, gătesc, se joacă, dansează, cântă, și, foarte important, sunt de nedespărțit.

 Pe lângă ședința foto, Andreea ne-a mărturisit și mici amănunte, legate de viața de familie, în care, “nicio zi nu seamănă cu cealaltă”. Andreea și-a amintit cu nostalgie de primii fiori ai dragostei când “prima declarație a fost o privire din care am înțeles restul vorbelor nerostite”. Această poveste de iubire, la care toți visăm cu ochii deschiși, durează de 11 ani, timp în care au sosit și cei doi copii minunați, Eva (7 ani și jumtate) și Petru (3 ani și jumătate), care “își arată din plin forța personalității”, care “au imaginație, sunt veseli, au și nervi, și sunt asamblați să fie puternici”. La capitolul pasiuni, joaca în aer liber, mersul pe bicicletă sau role, înotul, schiatul, pictura, teatrul de păpuși, conversația, plantatul florilor, călătoriile (“unde vedem cu ochii, să descoperim locuri noi, să mirosim natura, să nu avem program, să nu avem ceas…”) sunt preferatele acestei familii reușite. Citește mai multe în revista Superkids din luna aprilie, care îți aduce cadou o șapcă pentru copilul tău.

Articole asemanatoare
Andrei ZAHARESCU – tata pentru a patra oara! In Africa de Sud! Poze cu toti copiii lui!
Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan
Andrei Zaharescu e consul al Romaniei la Cape Town. Vezi cat castiga acum
Vezi adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu!

Loading...

Comenteaza acest articol

Happy Eco Family cu Andreea, Eva și Petru!

by realitatea   1 min
0