Tabu
PEOPLE Slider

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

harry
Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor folosi cuvântul „Royal” pentru noul lor brand, a anunţat un reprezentant al ducilor de Sussex, cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal fiind retrasă. „Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi.

Dar cei doi spun că monarhia britanică nu are jurisdicție în ceea ce privește utilizarea cuvântului „regal” peste Ocean. Răcirea relațiilor dintre ducii de Sussex și Palatul Buckingham a devenit evidentă după ce cuplul a fost forțat să renunțe la planurile de utilizare a mărcii „Sussex Royal”.

Postările de pe site-ul oficial al cuplului sugerează că sunt supărați de modul în care a fost luată decizia și de modul în care au fost tratați în comparație cu alți membri regali. O declarație de vineri seară a sugerat că interdicția generală a utilizării cuvântului „regal” nu se poate aplica în străinătate. „Nu există”, s-a menționat într-o declarație oficială, „nicio jurisdicție din partea monarhiei sau a Oficiului de Cabinet cu privire la utilizarea cuvântului „regal” peste mări.

Contul de Instagram al cuplului Harry-Meghan folosește numele SussexRoyal, la fel ca și un site web pe care l-au creat în urma deciziei lor de a renunța la pozițiile lor regale în favoarea libertății financiare. Ambele vor trebui rebranduite.

O purtătoare de cuvânt pentru Sussexes a declarat: „În timp ce ducele și ducesa sunt concentrați pe planurile de creare a unei noi organizații non-guvernamentale, având în vedere regulile specifice guvernului britanic privind utilizarea cuvântului „regal”, s-a convenit, prin urmare, că fundația lor nu se va numi Fundația Regală Sussex. „Ducele și ducesa de Sussex nu intenționează să folosească „SussexRoyal” pe niciun teritoriu după 1 aprilie 2020.”

Concluzia a fost că nu pot folosi cuvântul „royal” (regal) din cauza regulilor guvernamentale. De altfel şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă, arată BBC.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra. Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham şi tot atunci erau aşteptaţi să îşi lanseze şi brandul odată cu o fundaţie non profit cu acelaşi nume.

ARTICOLE SIMILARE

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

realitatea

Ne vedem sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15:00, la Marșul “Împreună pentru siguranța femeilor!”.

realitatea

Motivul pentru care nu este sănătos să dormi cu ventilatorul pornit

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2021 urmează exemplul Oscarurilor și se amână cu două luni

Andreea Damian

S-a mai descoperit un beneficiu al consumului de vin roșu

Andreea Damian

O campanie cu moațe a Poliției Române – Fără alcool la volan!

realitatea

Scrie un comentariu