Tabu
FASHION Slider

Harry Styles rupe barierele masculinității toxice: apariție neașteptată pe coperta revistei Vogue

harry styles

Harry Styles, fost membru al formației britanice One Direction, a devenit primul bărbat care a apărut pe coperta Vogue – dar ceea ce poartă este o declarație puternică.

Cântărețul în vârstă de 26 de ani a ales să poarte o rochie Gucci pentru ședința foto. Harry a vorbit despre alegerea lui îndrăzneață, spunând că nu se simte limitat la normele stricte de gen atunci când vine vorba de modă și viață.

Harry Styles apare pe coperta revistei Vogue US din decembrie

Fostul membru One Direction a spus că vede moda ca ceva „cu care să te distrezi, să experimentezi și să te joci” și a respins ideea că anumite haine ar trebui să existe doar pentru bărbați sau femei. Pentru Styles, totul înseamnă să găsești „ceva în care să te simți uimitor”.

„Când elimini „există haine pentru bărbați și există haine pentru femei”, elimini și barierele, evident deschizi arena în care poți juca”, a spus el. „Mă duc uneori în magazine și mă trezesc uitându-mă la hainele femeilor, considerând că sunt uimitoare.”.

Hainele pentru femei sunt uimitoare.

Harry Styles
Fotografiile au fost realizate de celebrul fotograf Tyler Mitchell.

În timp ce unii troli au criticat stilul lui Styles, răspunsul general din online a fost copleșitor de pozitiv, mii d eutilizatori și-au exprimat admirația pentru disponibilitatea cântărețului britanic de a purta ceea ce dorește, mai degrabă decât de a se conforma cu ceea ce este considerat „acceptabil”.

„Cred că suntem cu toții de acord că stilurile Harry sunt unice”, se arată într-un tweet care a primit peste 6.000 de aprecieri.

„Harry Styles merge pe calea care a fost pavată în fața lui de Bowie, Elton, Freddie, Prince și multe altele”, a scris pe Twitter @finelinetimmy. „El distruge barierele masculinității toxice pentru generația NOASTRĂ, la fel ca cele dinaintea lui. Genul nu cunoaște limite. Sunt atât de mândru că îi sunt fan.”

Și-a explorat libertatea

Sora lui Harry Styles, Gemma, a apărut, de asemenea, în ședința foto și a împărtășit online dragostea dintre frați, scriindu-ii fratelui ei că este „atât de mândră de cine ești tu”.

Harry Styles nu a vorbit doar despre modă, ci și despre relații, familia sa și grupul One Direction.

Trupa a luat o pauză în 2015 și de atunci toți cei cinci membri au lansat propriile lor proiecte solo, inclusiv Harry Styles. Acesta a spus că a fost dificil să-și găsească propria voce după One Direction și a recunoscut că nu s-a simțit complet confortabil exprimându-și sinele până la Fine Line, al doilea album lansat la sfârșitul anului 2019.

Coperta Vogue cu Harry Styles pe ea pare să arate că a continuat să renunțe la frică și să-și exploreze cu adevărat bucuria și libertatea. Și este clar că oamenii sunt pe deplin conștienți pentru evoluția lui ca artist și om.

ARTICOLE SIMILARE

Dolce & Gabbana toamnă – iarnă 09

realitatea

Luc Besson: regizorul de film francez neagă acuzația de viol

realitatea

Celebritati nascute pe 2 iunie!

realitatea

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii

Andreea Damian

Ipostaza șocantă în care a apărut Alex Velea pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu