Home > Sex-Relatii > Harta sexului pe Pământ / Cifre de neinchipuit!!!

Harta sexului pe Pământ / Cifre de neinchipuit!!!

Noua Zeelandă se remarcă pe plan mondial prin faptul că femeile de aici sunt campioane la parteneri sexuali de-a lungul unei vieți. Aproape 21 de bărbați trec, în medie, prin patul unei neozeeleandeze. La același capitol, dar pe latură masculină, cei mai “productivi” bărbați trăiesc în Austria. În medie, un austriac se culcă cam cu 30 de femei în timpul unei singure vieți.

Sexul în Germania nu merge nici pe departe la fel de bine ca industria din acestă țară. Femeile din toată lumea i-au votat pe bărbații nemți ca fiind cei mai proști în materie de sex. Unul dintre motivele cele mai des invocate în cazul germanilor a fost acela că “miros urât”. La polul opus sunt spaniolii, votați ca fiind cei mai buni amanți de femei din peste 20 de țări.

În acest moment tailandezii se zvârcolesc în rușine. Conform unor studii de specialitate, partidele de sex din această țară durează, în medie 10 minute, aceasta fiind cea mai scurtă durată națională de pe pământ. Dar daca ne gândim la numărul ridicat de prostituate și prostituați, durata redusă nu face decât să crească încasările. Mai puține minute = mai mulți clienți. Nu la fel stau lucrurile și în Brazilia. Aici o partidă de sex mediocră ține cam o jumătate de oră. Acum știm de ce Madonna nu se poate despărți de Jesus.

Un studiu efectuat de Durex a scos la iveală faptul că grecii sunt cei mai excitați oameni de pe planetă. Un alt studiu a dezvăluit că australiencele au cei mai mari sâni. Aici, producătorii de sutiene au ajuns să facă sutiene cu cupă K. Asta în condițiile în care Nicoleta Luciu poartă D!

La capitolul obiceiuri sexuale dubioase, Indonezia bate tot. Aici în fiecare an are loc un pelerinaj la muntele sacru Java. Odată ajunși aici domnii și doamnele se împerechează “la neve” și dacă li se întâmplă să se împerecheze șapte ani la rând cu același străin, înseamnă că li se vor îndeplini dorințele. Asta în cazul în care dorința nu e să și-o tragă cu altcineva în fiecare an.

Indienii sunt înnebuniți după sexul la telefon. Când s-a deschis aici prima linie erotică s-a creat o adevărată isterie, iar mai mulți clienți au ajuns în pragul falimentului. Salvarea lor a venit din partea guvernului care a închis serviciul respectiv. 8989 Emil Boc.

Revista Marie Claire a scos la iveală faptul că francezii sunt cei mai mari iubitori de orgii și ai schimbului de parteneri. În plus, în Franța se practică cel mai des felația. Nici japonezii nu staurău în privința orgiilor. Niponii dețin recordul mondial, cu o orgie la care au participat 500 de persoane. Mici, dar harnici. Tot japonezii sunt campioni și la fetishuri, ultimul trend în materie fiind cel al femeilor bandajate.

În ceea ce privește cele mai sexy locații din lume acestea ar fi: Mykonos în Grecia, declarat oficial încă din antichitate locul de joacă al adulților; San Fernando Valley pentru că aproape 90% din filmele porno americane se fac aici; Cap D’Adge, Franța unde este cea mai mare tabără de nudiști din lume; Tel Aviv pentru că aici sunt cam 250 de bordeluri; Upminster în Uk, pentru că locuitorii zonei cheltuiesc cel mai mult pentru jucării sexuale.


Articole asemanatoare
Top 10 pozitii sexuale periculoase
Sexul, cel mai bun medicament pentru psihic?
Afla totul despre bolile cu transmitere sexuala!
Afla ce curiozitati sexuale au dezvaluit vedetele

Loading...

Comenteaza acest articol

Harta sexului pe Pământ / Cifre de neinchipuit!!!

by admin   2 min
0