Home > Agenda > Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

Harvey Weinstein

Producătorul de film Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de femei care l-au acuzat de agresiune sexuală, au spus avocații. Banii urmează să fie împărțiți între aproximativ 30 de actrițe și foste angajate de-ale sale.

Suma ar urma să fie plătită de firmele de asigurări cu care avea încheiate contracte fostul studio de producție Weinstein Co, iar Weinstein nu ar fi obligat să recunoască faptele sau să plătească vreo daună.

Cu toate acestea, pentru ca înțelegerea să rămână în picioare trebuie ca toate părțile implicate să o semneze. Dar reprezentanții lui Weinstein au refuzat să comenteze informațiile.

De asemenea, cauţiunea lui a fost stabilită, miercuri, de la 1 milion de dolari la 5 milioane de dolari, după ce el a încălcat de mai multe ori sistemul de monitorizare. Apărarea a susţinut că întreruperile înregistrate de sistem au la bază probleme tehnice. Potrivit avocatului său, Weinstein este programat joi pentru o operaţie la spate. El a subliniat că nu va fi nevoie să fie amânat procesul penal care trebuie să înceapă pe 6 ianuarie.

Producătorul de la Hollywood este acuzat de viol şi abuz sexual – incidente care ar fi avut loc în New York, în 2006 şi 2013. El a pledat „nevinovat” şi susţine în continuare că orice act sexual a fost consimţit. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viaţă.

Articole asemanatoare
Madonna
Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein
Lena Headey
Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera
Juliette Binoche spune că Harvey Weinstein a “avut parte de destule scandaluri”
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein

Comenteaza acest articol

Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

by Andreea Damian   1 min
0