Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

Producătorul de film Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de femei care l-au acuzat de agresiune sexuală, au spus avocații. Banii urmează să fie împărțiți între aproximativ 30 de actrițe și foste angajate de-ale sale.

Suma ar urma să fie plătită de firmele de asigurări cu care avea încheiate contracte fostul studio de producție Weinstein Co, iar Weinstein nu ar fi obligat să recunoască faptele sau să plătească vreo daună.

Cu toate acestea, pentru ca înțelegerea să rămână în picioare trebuie ca toate părțile implicate să o semneze. Dar reprezentanții lui Weinstein au refuzat să comenteze informațiile.

De asemenea, cauţiunea lui a fost stabilită, miercuri, de la 1 milion de dolari la 5 milioane de dolari, după ce el a încălcat de mai multe ori sistemul de monitorizare. Apărarea a susţinut că întreruperile înregistrate de sistem au la bază probleme tehnice. Potrivit avocatului său, Weinstein este programat joi pentru o operaţie la spate. El a subliniat că nu va fi nevoie să fie amânat procesul penal care trebuie să înceapă pe 6 ianuarie.

Producătorul de la Hollywood este acuzat de viol şi abuz sexual – incidente care ar fi avut loc în New York, în 2006 şi 2013. El a pledat „nevinovat” şi susţine în continuare că orice act sexual a fost consimţit. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viaţă.

ARTICOLE SIMILARE

Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

realitatea

Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

realitatea

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu mai colaborează cu Ștefan Bănică Jr.. De ce s-au certat

Andreea Damian

Cele mai romantice locuri pentru un sarut memorabil!

realitatea

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Andreea Damian

Cel mai utilizat insecticid din lume „face ca păsările cântătoare să devină anorexice”

Andreea Damian

Scrie un comentariu