Tabu
Image default
CULTURE Slider

Hasbro lansează primul Monopoly care se activează vocal și nu se folosește de numerar

Monopoly Voice Banking se livrează cu patru figurine verzi, fără numerar, fără titluri bancare și cu o pălărie care înregistrează toate tranzacțiile jucătorilor.

Hasbro lansează luni, 1 iulie, noul Monopoly vocal și fără numerar. Potrivit Insider, noul joc le va oferi jucătorilor posibilitatea să audă pentru prima dată vocea domnului Monopoly cel care ține evidența jucătorilor despre câți bani și ce proprietăți au în joc.

“Produsele de recunoaștere vocală fac parte acum din viața noastră de zi cu zi și suntem încântați să adaptăm Monopoly la această tendință mereu crescătoare și să le oferim fanilor un nou mod de a experimenta jocul clasic”, a declarat Jen Boswinkel, șef de marketing pentru Monopoly pentru INSIDER. “Domnul Monopoly a fost întotdeauna un simbol al succesului în industria imobiliară, dar personalitatea sa a rămas până acum un mister”, a continuat Boswinkel. “Suntem încântați ca fanii să-i cunoască personalitatea competitivă și uneori comică pe măsură ce joac și ascultă comenzile sale pentru un nou tip de experiență în jocuri”.

Noua ediție a jocului conține pălăria domnului Monopoly care poate fi asamblată cu ușurință. Fiecare dintre cei patru jucători are un buton care corespunde personajului său și primește un card de comandă care îi permite să-i dea domnului Monopoly o listă de comenzi.

Povestea oficială despre originea jocului Monopoly spune că Charles Darrow l-ar fi inventat în anii 1930. El s-a îmbogățit într-adevăr foarte mult de pe urma acestei idei, doar că ideea i-a aparținut altcuiva inițial. Jocul a fost, de fapt, conceput de Elizabeth Magie, care a depus un brevet pentru jocul ei în anul 1903. Cu titlul “Landlord’s Game” (jocul proprietarului), acesta a fost conceput pentru a arăta relele din spatele capitalismului neîngrădit.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini din filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“

Andreea Damian

Începe Survivor România. Cum se numesc echipele și cine sunt concurenții

Andreea Damian

Cum a ajuns Tchikiboum, rochia care se poartă fără lenjerie intimă, să fascineze internetul

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, mireasă la 18 ani. Primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Poluarea aerului afectează numărul de ovule pe care ovarele le pot produce

Andreea Damian

Cum arată Oana Roman în costum de baie. FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu