Home > HAVASI – concert sambata aceasta la Bucuresti!

HAVASI – concert sambata aceasta la Bucuresti!

Compozitor contemporan si ambasador al culturii moderne, Havasi isi va prezenta noile piese muzicale in cadrul concertului de sambata de la Bucuresti. HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie la Sala Palatului si va oferi o experienta unica tuturor celor prezenti. Publicul va avea ocazia de a trai un show cu adevarat monumental in care geniul compozitorului, maiestria artistilor si unicitatea stilului vor fuziona intr-un spectacol de arta complet.

Inca de la varsta de patru ani, pianul este in centrul universului lui Havasi, atunci cand talentul i-a fost descoperit. Artistul a invatat in cei aproape 25 de ani de la cei mai mari maestri virtuozitatea in muzica clasica, dupa zece ani de experimente muzicale creand o lume reprezentiva stilului sau. Compozitor contemporan, Havasi a realizat numeroase proiecte muzicale diferite din care a rezultat show-ul monumental HAVASI Symphonic cu care artistul va ajunge si in fata publicului din Romania pe data de 3 noiembrie. Castigator a zece discuri de platina, o performanta unica in lumea muzicii clasice, Havasia compus muzica pentru orchestra simfonica, pentru orchestra de coarde, dar si pentru pian si tobe, fiind fondator si compozitor al formatiei The Unbending Trees; a compus un cantec solistei Tracey Thorn, membra formatiei Everything But The Girl; a participat la conferinţa TED Global, una dintre cele mai cunoscute conferinte stiintifice din lume si a fost primul artist de origine maghiara care a vorbit despre aspiratiile sale de inovare in muzica si situatia muzicii clasice in secolul XXI.

Se stie despre Havasi ca ii place sa largeasca limitele, de multe ori artificial create, ale genurilor muzicale, concertele lui starnind un mare interes prin stilul deopotriva clasic si modern. Puternica personalitate, limbajul muzical unic si impactul extraordinar asupra publicului i-au oferit artistului o pozitie privilegiata astfel incat sute de milioane de oameni au ajuns sa-i cunoasca operele intr-un timp foarte scurt. In aceasta sambata, Havasi – un pianist al recordurilor, va impresiona publicul cu noile sale piese, dar si cu acorduri deja cunoscute si mult indragite de publicul roman, facand dovada maiestriei de compozitor.

Havasi va reveni la Bucuresti pe 3 noiembrie intr-un show grandios, plin de culoare si emotie in cadrul „HAVASI Symphonic Concert Show”, un concert organizat de Amphitrion. Ultimele bilete mai sunt disponibile doar in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, in libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.


Comenteaza acest articol

HAVASI – concert sambata aceasta la Bucuresti!

by   1 min
0