Tabu
Image default
CULTURE Slider

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

HBO și-a prezentat, duminică seară, producțiile pe care le va difuza din toamnă, între care și Game of Thrones. Fanii seriei de succes au fost extaziați când au urmărit primele secvențe din ultimul sezon al serialului fenomen, difuzate de canalul de televiziune.

Cel de-al optulea sezon din Game of Thrones va avea doar 6 episoade și va avea premiera în aprilie 2019. Conform unor surse, s-a amânat difuzarea sezonului pentru a fi eligibil pentru premiile Emmy din 2020.

În trailerul de 1 minut și 40 de secunde sunt incluse imagini din sezonul anterior, dar și câteva din următorul. În secvenţele difuzate apar personajele Jon Snow, Daenerys, Sansa Stark şi Jaime Lannister.

Producători vor fi David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik. Responsabil de efecte vizuale este Joe Bauer.

Cele 15 secunde de suspans sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii serialului-fenomen, dar a stabilit numeroase recorduri și audiențe.

https://www.youtube.com/watch?v=ouA24T1Tz-Y

De asemenea, în clipul prezentat de HBO, sunt prezentate și imagini din continuările „Big Little Lies”, „Veep”, „The Deuce”, „Barry” și din noile producții „Pod Save America” și „Camping”.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini cu Prințul Louis. Detaliul major pe care puțină lume l-a observat

Andreea Damian

Ce este postul intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Lora se întoarce acasă în România într-o zi specială

Tabu Tabu

Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut

Andreea Damian

Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi

Andreea Damian

Scrie un comentariu