Tabu
CULTURESlider

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

HBO și-a prezentat, duminică seară, producțiile pe care le va difuza din toamnă, între care și Game of Thrones. Fanii seriei de succes au fost extaziați când au urmărit primele secvențe din ultimul sezon al serialului fenomen, difuzate de canalul de televiziune.

Cel de-al optulea sezon din Game of Thrones va avea doar 6 episoade și va avea premiera în aprilie 2019. Conform unor surse, s-a amânat difuzarea sezonului pentru a fi eligibil pentru premiile Emmy din 2020.

În trailerul de 1 minut și 40 de secunde sunt incluse imagini din sezonul anterior, dar și câteva din următorul. În secvenţele difuzate apar personajele Jon Snow, Daenerys, Sansa Stark şi Jaime Lannister.

Producători vor fi David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik. Responsabil de efecte vizuale este Joe Bauer.

Cele 15 secunde de suspans sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii serialului-fenomen, dar a stabilit numeroase recorduri și audiențe.

https://www.youtube.com/watch?v=ouA24T1Tz-Y

De asemenea, în clipul prezentat de HBO, sunt prezentate și imagini din continuările „Big Little Lies”, „Veep”, „The Deuce”, „Barry” și din noile producții „Pod Save America” și „Camping”.

ARTICOLE SIMILARE

Enrique Iglesias revine cu albumul “Greatest Hits”

realitatea

Ard „plămânii planetei”. Record de incendii în pădurea amazoniană

Andreea Damian

Celebritati si animale de companie excentrice

realitatea

Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu

Andreea Damian

Ziua Inaugurării | Diplomația modei a revenit la Washington

Andreea Damian

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Andreea Damian

Scrie un comentariu