Home > Agenda > HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Game of Thrones

HBO și-a prezentat, duminică seară, producțiile pe care le va difuza din toamnă, între care și Game of Thrones. Fanii seriei de succes au fost extaziați când au urmărit primele secvențe din ultimul sezon al serialului fenomen, difuzate de canalul de televiziune.

Cel de-al optulea sezon din Game of Thrones va avea doar 6 episoade și va avea premiera în aprilie 2019. Conform unor surse, s-a amânat difuzarea sezonului pentru a fi eligibil pentru premiile Emmy din 2020.

În trailerul de 1 minut și 40 de secunde sunt incluse imagini din sezonul anterior, dar și câteva din următorul. În secvenţele difuzate apar personajele Jon Snow, Daenerys, Sansa Stark şi Jaime Lannister.

Producători vor fi David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik. Responsabil de efecte vizuale este Joe Bauer.

Cele 15 secunde de suspans sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii serialului-fenomen, dar a stabilit numeroase recorduri și audiențe.

De asemenea, în clipul prezentat de HBO, sunt prezentate și imagini din continuările „Big Little Lies”, „Veep”, „The Deuce”, „Barry” și din noile producții „Pod Save America” și „Camping”.

Articole asemanatoare
Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones
Limba “Game of Thrones” pe care o învață 1.2 milioane de oameni
Game of Thrones
Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă
Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

Comenteaza acest articol

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

by Andreea Damian   1 min
0