Tabu
CULTURE Slider

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Game of Thrones

HBO și-a prezentat, duminică seară, producțiile pe care le va difuza din toamnă, între care și Game of Thrones. Fanii seriei de succes au fost extaziați când au urmărit primele secvențe din ultimul sezon al serialului fenomen, difuzate de canalul de televiziune.

Cel de-al optulea sezon din Game of Thrones va avea doar 6 episoade și va avea premiera în aprilie 2019. Conform unor surse, s-a amânat difuzarea sezonului pentru a fi eligibil pentru premiile Emmy din 2020.

În trailerul de 1 minut și 40 de secunde sunt incluse imagini din sezonul anterior, dar și câteva din următorul. În secvenţele difuzate apar personajele Jon Snow, Daenerys, Sansa Stark şi Jaime Lannister.

Producători vor fi David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik. Responsabil de efecte vizuale este Joe Bauer.

Cele 15 secunde de suspans sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii serialului-fenomen, dar a stabilit numeroase recorduri și audiențe.

https://www.youtube.com/watch?v=ouA24T1Tz-Y

De asemenea, în clipul prezentat de HBO, sunt prezentate și imagini din continuările „Big Little Lies”, „Veep”, „The Deuce”, „Barry” și din noile producții „Pod Save America” și „Camping”.

ARTICOLE SIMILARE

Malta, România şi Belgia, lideri în UE la creşterea deficitului guvernamental în primul trimestru

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Alunga monotonia din viata sexuala!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

JULIO IGLESIAS a obtinut trofeul ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATINO AL TUTUROR TIMPURILOR”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani. Cum s-a sărbătorit suverana în plină pandemie

Andreea Damian

Scrie un comentariu