Tabu
PEOPLE Slider

Heather Locklear a fost internată la psihiatrie. Actrița a încercat să se sinucidă

heather locklear

Actrița Heather Locklear, binecunoscută din serialul „Melrose Place”, a fost supusă unei evaluări psihiatrice, după ce ar fi încercat să-și ia zilele. Potrivit tmz.com, vedeta a încercat să se sinucidă cu o armă de foc.

Un membru al familiei a dezvăluit presei că Locklear, în vârstă de 56 de ani, a încercat să se rănească și a chemat paramedicii. Astfel, aceștia au venit la vila ei din Los Angeles și au transportat-o la spital. Nu se știe însă cum a ajuns arma în posesia actriți americane.

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

Heather Locklear nu este la prima tentativă de acest gen. În ianuarie 2012, aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles, după ce a înghițit mai multe pastile și a băut alcool. De asemenea, vedeta din „Melrose Place” a incercat să își ia viața și în 2008, când suferea de anxietate și depresie.

De altfel, Locklear este cunoscută pentru comportamentul său inacceptabil. Numai în urmă cu câteva luni, în luna februarie, aceasta a fost arestată după ce şi-a bătut iubitul şi a atacat trei poliţişti. Se pare că vedeta are grave probleme cu gestionarea furiei şi cu alcoolul. Conform unei surse din cadrul departamentului de poliţie Ventura, citată de Daily Mail, Locklear „a cedat psihic“ după ce ea şi Chris Heisser, iubitul din liceu cu care abia se împăcare, s-au luat la bătaie în casa ei din Thousand Oaks, California.

Heather Locklear a urmat nu mai puțin de 5 programe de dezintoxicare, cel mai recent în ianuarie 2017. Din păcate, promisiunile actriței de-a sta departe de alcool, medicamente și droguri sunt deșarte.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce probleme se confruntă Roxana ex Trident înainte de naștere

Tabu Tabu

Virusul rujeolei şterge o parte din memoria sistemului imunitar

Andreea Damian

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Schimbări climatice: Companiile aeriene acuzate de ipocrizie

realitatea

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Andreea Damian

Hărțuirea sexuală poate duce la boli serioase în rândul femeilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu