Home > Agenda > stiri > Heather Mills a donat un milion de dolari pentru promovarea hranei sănătoase

Heather Mills a donat un milion de dolari pentru promovarea hranei sănătoase

Fosta soție a lui Paul McCartney a decis să cheltuiască o parte din averea ce i-a revenit în urma divorțului pentru rațiuni umanitare. Vedeta a donat produse vegetariene în valoare de un milion de dolari pentru petrecerea organizată sâmbătă de Hunts Point Alliance for Children în cartierul Bronx din New York.

“Mi-am propus să aduc mâncarea sănătoasă în fața copiilor, dar vreau s-o introduc și în industria alimentară, în vânzarea cu amănuntul și chiar să fac un lanț de restaurante fast food cu opțiuni alimentare sănătoase. Bineînțeles că îmi voi continua și munca din spatele scenei”, a declarat Heather Mills pentru revista “People”.

Heather Mills are un motiv întemeiat pentru care a devenit un avocat înverșunat al regimului vegetarian. În 1993, Mills și-a pierdut piciorul stâng în urma unui accident de circulație, după ce a fost lovită de o motocicletă a poliției.

Piciorul i-a fost amputat de sub genunchi, dar vedeta a aflat de la doctori că infecția a rezistat și că risca o nouă amputare. O prietenă i-a oferit o alternativă, un regim dur vegetarian. Heather Mills a ascultat-o și s-a internat într-o clinică naturistă.

Citeste integral articolul pe Cotidianul.ro

Articole asemanatoare
tradwives
Tradwives își sacrifică carierele pentru a satisface capriciile soților și insistă că ăsta e secretul fericirii conjugale
Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș
natură
Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului
facebook
Doar jumătate din articolele despre sănătate de pe Facebook sunt adevărate

Comenteaza acest articol

Heather Mills a donat un milion de dolari pentru promovarea hranei sănătoase

by realitatea   1 min
0