Home > Slider > Heidi Klum nu are „termen de expirare”: Voi poza sexy până la pensionare

Heidi Klum nu are „termen de expirare”: Voi poza sexy până la pensionare

Heidi Klum

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Heidi Klum continuă să fie o apariție exotică. În vârstă de 44 de ani, fostul fotomodel german e implicată în proiecte de televiziune (Project Runway, America’s Got Talent, Germany’s Next Top Model) și e imaginea propriei sale colecții de lenjerie intimă, Heidi Klum Intimates. Recent, vedeta a lansat cea de-a 7-a colecție și a promovat-o cum știe mai bine: pozând în lenjerie intimă.

Fotografiile au atras critici din partea cârcotașilor, care susțin că e prea bătrână să mai fie model de lenjerie. Heidi Klum are un mesaj pentru aceștia: „Cândva oamenii vor spune – ai 44 de ani, în curând vei împlini 45, de ce nu predai ștafeta altcuiva. Dar mă gândesc că există multe femei de vârsta mea, de 50, 60, 70 de ani. Ce, noi avem un termen de expirare? Nu putem de asemenea să ne simțim încă sexy? Mă simt sexy”, a declarat ea în timpul emisiunii The Ellen DeGeneres Show.

Ea a explicat că nu are nimic împotriva modelelor de 20-30 de ani, dar se întreabă de ce nu ar putea îmbătrâni pozând în lenjerie intimă. Starul a menționat că va continua să facă asta cât va dori, în ciuda mesajelor negative pe care le primește de la răutăcioși.

foto Instagram

 

Heidi Klum, pictorial sexy în lenjerie intimă. FOTO

Articole asemanatoare
Heidi Klum
Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum
heidi klum
Drake s-a dat la Heidi Klum. Cum a reacționat fotomodelul la avansuri
Heidi Klum, pictorial sexy în lenjerie intimă. FOTO
Vedete de Halloween

Heidi Klum nu are „termen de expirare”: Voi poza sexy până la pensionare

by Andreea Damian   1 min
1