Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Helen Mirren

„Îmi place Netflix, dar la naiba cu Netflix”, a spus Helen Mirren, marți, pe scena convenției anuale CinemaCon de la Las Vegas. Actrița a fost primită cu ropote de aplauze, când a vorbit despre noul ei film „The Good Liar”.

Dame Mirren a continuat în același stil: „Nu există nimic mai frumos decât să stai într-un cinematograf” (făcând aluzie că preferă să vadă un film la cinema, decât în fața calculatorului sau a televizorului). A mulțumit, de asemenea, grupului de expozanți pentru că i-a oferit mai multe premii pentru cea mai bună actriță, cu ani în urmă, când se afla la începutul carierei sale.

Nu este prima dată când compania de streaming este făcută de râs la scenă deschisă. În 2017, președintele grupului Sony Pictures Motion Picture Group, Tom Rothman, a spun în glumă: „Netflix, my ass!”. Rothman a făcut această remarcă după  o prezentare uimitoare a filmului „Blade Runner 2/Vânătorul de recompense 2049”, sub regia lui Denis Villeneuve. Șeful Sony a afirmat chiar că filmul poate fi apreciat doar dacă e vizionat în cinematografe.

Helen Mirren a spus aceste cuvinte într-o perioadă de tensiune existentă între companiile de distribuție a filmelor cinematografice și serviciile de streaming. Companiile care oferă streaming on-line de film nu doresc să-și aducă filmele în cinematografe înainte de a le pune la dispoziția abonaților lor.

Gigantul de streaming Netflix, condus de Reed Hastings și Ted Sarandos, a mai fost atacat de câteva ori după ce filmul „Roma”, regizat de Alfonso Cuaron, a luat 3 premii Oscar, anul acesta.

ARTICOLE SIMILARE

PRO TV refuza sa-i dea banii castigatorului de la Vocea Romaniei!!!

Rihanna a împlinit 30 de ani. Momente care au marcat viața vedetei. FOTO

Andreea Damian

Fosta știristă Raluca Lăzăruț a păstrat un secret patru luni și abia acum a ieșit la iveală

Tabu Tabu

COVE s-a insurat a doua oara! FOTO de la nunta!

De ce merita sa lucrezi cu Climatico atunci cand iti montezi aparatul de aer conditionat

realitatea

De la frunză la IE. Ultima familie din România care mai produce borangic din viermi de mătase

Andreea Damian

Scrie un comentariu