Tabu
PEOPLE Slider

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Helen Mirren

Helen Mirren are 74 de ani, iubita lui Keanu Reeves, 46. Chiar și în ciuda acestei diferențe de vârstă, cele două seamănă foarte bine. Nu-i de mirare că artista Alexandra Grant e confundată cu actrița laureată cu Oscar. Sau invers.

Asemănărarea fizică este atât de evidentă, la chip, corp și postură. Fanii cuplului au activat discuțiile după ce starul din Matrix a scos-o oficial pe covorul roșu pe partenera lui.

În timpul unui interviu pentru Entertainment Tonight, Helen a recunoscut că i s-a atras atenția asupra confuziei generale, datorită asemănării dintre ea și artista Alexandra Grant. „M-am simțit flatată, pentru că, evident, ea este o persoană adorabilă. Pe Keanu îl știu foarte bine, a făcut un film cu soțul meu (n.r. regizorul Taylor Hackford) și este cea mai drăguță persoană pe care o cunosc. Deci, ea este o femeie norocoasă și sunt sigură că și el este un bărbat norocos”, a declarat Helen Mirren pentru sursa citată.

Keanu Reeves a prezentat-o pe Alexandra la începutul lunii, la evenimentul LACMA Art + Film Gala, care a avut loc în Los Angeles. Actorul din Matrix a apărut pe covorul roșu însoțit de iubita lui, ceea ce este o surpriză uriașă. În 35 de ani, actorul nu s-a afișat la evenimente oficiale cu vreo iubită, fiind recunoscut pentru discreție sa cu privire la viața privată.

 

ARTICOLE SIMILARE

Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb

Andreea Damian

N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici

Tabu Tabu

Oscar 2018. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

Andreea Damian

Descopera sase trucuri pentru contouring-ul si micsorarea nasului!

realitatea

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Scrie un comentariu