Home > Slider > Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Helen Mirren

Helen Mirren are 74 de ani, iubita lui Keanu Reeves, 46. Chiar și în ciuda acestei diferențe de vârstă, cele două seamănă foarte bine. Nu-i de mirare că artista Alexandra Grant e confundată cu actrița laureată cu Oscar. Sau invers.

Asemănărarea fizică este atât de evidentă, la chip, corp și postură. Fanii cuplului au activat discuțiile după ce starul din Matrix a scos-o oficial pe covorul roșu pe partenera lui.

În timpul unui interviu pentru Entertainment Tonight, Helen a recunoscut că i s-a atras atenția asupra confuziei generale, datorită asemănării dintre ea și artista Alexandra Grant. „M-am simțit flatată, pentru că, evident, ea este o persoană adorabilă. Pe Keanu îl știu foarte bine, a făcut un film cu soțul meu (n.r. regizorul Taylor Hackford) și este cea mai drăguță persoană pe care o cunosc. Deci, ea este o femeie norocoasă și sunt sigură că și el este un bărbat norocos”, a declarat Helen Mirren pentru sursa citată.

Keanu Reeves a prezentat-o pe Alexandra la începutul lunii, la evenimentul LACMA Art + Film Gala, care a avut loc în Los Angeles. Actorul din Matrix a apărut pe covorul roșu însoțit de iubita lui, ceea ce este o surpriză uriașă. În 35 de ani, actorul nu s-a afișat la evenimente oficiale cu vreo iubită, fiind recunoscut pentru discreție sa cu privire la viața privată.

 

Articole asemanatoare
actrițe
18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!
Matrix
Veşti bune pentru fanii Matrix: revine pe marele ecran
Helen Mirren
Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas
MATRIX
Matrix, filmul care a anticipat viitorul inteligenței artificiale, a împlinit 20 de ani

Comenteaza acest articol

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

by Andreea Damian   1 min
0