Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Helen Mirren are 74 de ani, iubita lui Keanu Reeves, 46. Chiar și în ciuda acestei diferențe de vârstă, cele două seamănă foarte bine. Nu-i de mirare că artista Alexandra Grant e confundată cu actrița laureată cu Oscar. Sau invers.

Asemănărarea fizică este atât de evidentă, la chip, corp și postură. Fanii cuplului au activat discuțiile după ce starul din Matrix a scos-o oficial pe covorul roșu pe partenera lui.

În timpul unui interviu pentru Entertainment Tonight, Helen a recunoscut că i s-a atras atenția asupra confuziei generale, datorită asemănării dintre ea și artista Alexandra Grant. „M-am simțit flatată, pentru că, evident, ea este o persoană adorabilă. Pe Keanu îl știu foarte bine, a făcut un film cu soțul meu (n.r. regizorul Taylor Hackford) și este cea mai drăguță persoană pe care o cunosc. Deci, ea este o femeie norocoasă și sunt sigură că și el este un bărbat norocos”, a declarat Helen Mirren pentru sursa citată.

Keanu Reeves a prezentat-o pe Alexandra la începutul lunii, la evenimentul LACMA Art + Film Gala, care a avut loc în Los Angeles. Actorul din Matrix a apărut pe covorul roșu însoțit de iubita lui, ceea ce este o surpriză uriașă. În 35 de ani, actorul nu s-a afișat la evenimente oficiale cu vreo iubită, fiind recunoscut pentru discreție sa cu privire la viața privată.

 

ARTICOLE SIMILARE

Emily Ratajkowski protestează goală împotriva parlamentarilor care au adoptat legea anti-avort în Alabama

Andreea Damian

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii

Andreea Damian

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Andreea Damian

Cunoscutul rocker Petre Magdin sărbătorit de familie după ce era să fie asasinat

Tabu Tabu

Cel mai valoros brand din lume vrea să cumpere Tiffany pentru 14,5 miliarde de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu