Tabu
PEOPLE Slider

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

helen mirren

Helen Mirren a câștigat un Oscar pentru interpretarea de excepție a reginei Elisabeta a II-a din The Queen. Actrița și-a arătat admirația pentru Familia Regală britanică în emisiunea Good Morning Britain, unde a fost prezentă în calitate de ambasador al organizației caritabile înființată de prințul Charles (The Prince of Wales’s Charitable Foundation).

Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a vorbit despre legătura strânsă cu familia regală dar și cu Meghan, ducesă de Sussex. Cu această ocazie, ea a dezvăluit presei că prințul Harry i-a găsit o poreclă pe care Dame Helen Mirren o găsește „insultătoare”.

După ce a văzut reacția moderatorului, actrița a ținut să sublinieze faptul că a glumit. Mirren, care a jucat-o pe bunica prințului în filmul The Queen din 2006 a dezvăluit că prinții Harry și William îi spuneau „Granny” și s-au amuzat copios pe seama poreclei.

Pentru că de fapt așa o strigă ei pe suverană dincolo de ușile Palatului Bukingham. Deși conduce destinele Regatului Unit cu o mână de fier, Elisabeta a II-a este, fără îndoială, cea mai iubită personalitate din Marea Britanie. În spatele durității sale aparente și al chipului de multe ori impenetrabil se ascunde însă  Granny, bunica a 8 nepoți și a 7 strănepoți, care, ca orice bunică, se topește de drag în preajma copiilor.

„Cred că Harry, o dată, la o ceremonie de decernare a unor premii mi-a spus: <<Și Granny este aici>> și m-am simțit cumva insultată”, a glumit actrița.

Helen Mirren a vorbit și despre respectul pe care i-l poartă ducesei de Sussex. „Cred că din momentul în care ea și prințul Harry au anunțat că au o relație, (Meghan) s-a purtat cu o reținere incredibilă, eleganță, disciplină și simplitate și umanitate. Sunt admiratoarea ei. Este o viață incredibil de dificilă să conduci, să vorbești fiind sub atâta presiune. Cred că o face cu o mare eleganță”, a mai spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Draga Olteanu-Matei, ultima „reprezentaţie” pe pământ

Andreea Damian

Ce surpriză le-a făcut Cristi Chivu fetelor lui

Tabu Tabu

Jessica Zamfir a născut din cauza unei glume

Tabu Tabu

Claudia Schiffer, apariție răvășitoare. La 47 de ani arată mai bine ca niciodată

Andreea Damian

Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 21-23 octombrie

realitatea

Scrie un comentariu