Home > Slider > Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

helen mirren

Helen Mirren a câștigat un Oscar pentru interpretarea de excepție a reginei Elisabeta a II-a din The Queen. Actrița și-a arătat admirația pentru Familia Regală britanică în emisiunea Good Morning Britain, unde a fost prezentă în calitate de ambasador al organizației caritabile înființată de prințul Charles (The Prince of Wales’s Charitable Foundation).

Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a vorbit despre legătura strânsă cu familia regală dar și cu Meghan, ducesă de Sussex. Cu această ocazie, ea a dezvăluit presei că prințul Harry i-a găsit o poreclă pe care Dame Helen Mirren o găsește „insultătoare”.

După ce a văzut reacția moderatorului, actrița a ținut să sublinieze faptul că a glumit. Mirren, care a jucat-o pe bunica prințului în filmul The Queen din 2006 a dezvăluit că prinții Harry și William îi spuneau „Granny” și s-au amuzat copios pe seama poreclei.

Pentru că de fapt așa o strigă ei pe suverană dincolo de ușile Palatului Bukingham. Deși conduce destinele Regatului Unit cu o mână de fier, Elisabeta a II-a este, fără îndoială, cea mai iubită personalitate din Marea Britanie. În spatele durității sale aparente și al chipului de multe ori impenetrabil se ascunde însă  Granny, bunica a 8 nepoți și a 7 strănepoți, care, ca orice bunică, se topește de drag în preajma copiilor.

„Cred că Harry, o dată, la o ceremonie de decernare a unor premii mi-a spus: <<Și Granny este aici>> și m-am simțit cumva insultată”, a glumit actrița.

Helen Mirren a vorbit și despre respectul pe care i-l poartă ducesei de Sussex. „Cred că din momentul în care ea și prințul Harry au anunțat că au o relație, (Meghan) s-a purtat cu o reținere incredibilă, eleganță, disciplină și simplitate și umanitate. Sunt admiratoarea ei. Este o viață incredibil de dificilă să conduci, să vorbești fiind sub atâta presiune. Cred că o face cu o mare eleganță”, a mai spus vedeta.

Articole asemanatoare
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini

Comenteaza acest articol

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

by Andreea Damian   1 min
0