Home > Slider > Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

helen mirren

Helen Mirren a câștigat un Oscar pentru interpretarea de excepție a reginei Elisabeta a II-a din The Queen. Actrița și-a arătat admirația pentru Familia Regală britanică în emisiunea Good Morning Britain, unde a fost prezentă în calitate de ambasador al organizației caritabile înființată de prințul Charles (The Prince of Wales’s Charitable Foundation).

Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a vorbit despre legătura strânsă cu familia regală dar și cu Meghan, ducesă de Sussex. Cu această ocazie, ea a dezvăluit presei că prințul Harry i-a găsit o poreclă pe care Dame Helen Mirren o găsește „insultătoare”.

După ce a văzut reacția moderatorului, actrița a ținut să sublinieze faptul că a glumit. Mirren, care a jucat-o pe bunica prințului în filmul The Queen din 2006 a dezvăluit că prinții Harry și William îi spuneau „Granny” și s-au amuzat copios pe seama poreclei.

Pentru că de fapt așa o strigă ei pe suverană dincolo de ușile Palatului Bukingham. Deși conduce destinele Regatului Unit cu o mână de fier, Elisabeta a II-a este, fără îndoială, cea mai iubită personalitate din Marea Britanie. În spatele durității sale aparente și al chipului de multe ori impenetrabil se ascunde însă  Granny, bunica a 8 nepoți și a 7 strănepoți, care, ca orice bunică, se topește de drag în preajma copiilor.

„Cred că Harry, o dată, la o ceremonie de decernare a unor premii mi-a spus: <<Și Granny este aici>> și m-am simțit cumva insultată”, a glumit actrița.

Helen Mirren a vorbit și despre respectul pe care i-l poartă ducesei de Sussex. „Cred că din momentul în care ea și prințul Harry au anunțat că au o relație, (Meghan) s-a purtat cu o reținere incredibilă, eleganță, disciplină și simplitate și umanitate. Sunt admiratoarea ei. Este o viață incredibil de dificilă să conduci, să vorbești fiind sub atâta presiune. Cred că o face cu o mare eleganță”, a mai spus vedeta.

Articole asemanatoare
Prințul Harry
Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul
prințul william
Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry
harry
Probleme între prinții Harry și William
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Comenteaza acest articol

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

by Andreea Damian   1 min
0