Tabu
PEOPLE Slider

Helena Bonham Carter își amintește că l-a înfruntat și ea pe Harvey Weinstein

“Să-l înfrunți pe Harvey Weinstein nu era un lucru ușor de făcut pentru că știam că mi-aș putea pierde locul de muncă”

Helena Bonham Carter a împărtășit detaliile experienței sale anterioare, din perioada în care colabora cu Harvey Weinstein, spunând că l-a înfruntat pe producătorul care a dezamăgit Hollywood-ul în mai multe ocazii. Într-un interviu acordat The Guardian, actrița a spus: “Au fost momente când Harvey mi-a cerut să fac anumite lucruri și am spus nu, știam că merg pe o sârmă, pentru că știam că mi-aș putea pierde contractele”. Ceea ce a salvat-o a fost faptul că știa că se poate opune lui Weinstein, “pentru că aveam deja o carieră, mă angajau și alții, nu m-am bazat niciodată pe el”.

Actrița a mai spus că nu a auzit de nici un fel de acuzații de abuz sexual înainte de materialele din The New York Times și rapoartele din New Yorker, care au fost cele care au dus apoi la un potop de acuzații împotriva lui Weinstein. De atunci, mai mult de 70 de femei au acuzat producătorul de agresiune sexuală, hărțuire sau abatere. “Am fost conștient că anumite actrițe au făcut sex cu el, dar m-am gândit că este consensual”, a spus Bonham Carter.

“Nimeni nu este în totalitate rău și nimeni nu este pe deplin bun. El [Weinstein] a fost foarte inteligent”, a adăugat ea. “Există o mulțime de motive pentru care a fost foarte puternic, a știut cum să aducă nominalizări la Oscar și a avut un gust deosebit în filme”.

Bonham Carter a spus că crede că mișcarea #MeToo a fost cu siguranță “un lucru bun”. “Orice fel de abuz trebuie pedepsit”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile sunt la fel de bune ca bărbații la negocierea salariilor, angajatorii mint

realitatea

Mesajul de recunoștiință al Lorei pentru ce i se întâmplă

Tabu Tabu

Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!

realitatea

A murit tatăl lui Michael Jackson. Joe Jackson avea 89 de ani

Andreea Damian

Poți să faci coronaviroză de două ori?

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni

realitatea

Scrie un comentariu