Home > Agenda > stiri > Help Net – Mai sănătos, mai fericit!

Help Net – Mai sănătos, mai fericit!

Farmaciile Help Net lansează “Mai sănătos, mai fericit”, o  nouă campanie de comunicare, a cărei idee principală subliniază importanţa fericirii pentru starea de sănătate.

Astfel, pe site-ul www.helpnet.ro și în farmacii, veți putea găsi sfaturi bune de urmat  pentru a vă simți mai fericiți și deci, mai sănătoși. De exemplu: să fim mai optimiști, să apreciem lucrurile bune din viața noastră, să râdem mai mult, să petrecem timp cu oamenii dragi, să dăruim.

“Cu toții avem puterea de a schimba în bine viața noastră și a celor din jur. Lumea ar deveni mai bună dacă fiecare dintre noi ar învăța să se bucure mai mult și ar face o faptă bună pentru o altă persoană, insuflându-i acesteia dorința de a face, la rândul său, un gest frumos pentru altcineva – căci binele atrage bine. Ne dorim să oferim tuturor inspirația pentru a se simți mai fericiți” a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.”

Noua campanie “€œMai sănătos, mai fericit” include execuții TV, online, prinț și promovare în-store. Spotul TV este disponibil la acest link: https://vimeo.com/76952378.


 

Articole asemanatoare
Help Net, un brand pregatit pentru viitor

Comenteaza acest articol

Help Net – Mai sănătos, mai fericit!

by   1 min
0