Home > Agenda > Herman Melville, Bartleby: o povestire de pe Wall Street

Herman Melville, Bartleby: o povestire de pe Wall Street

Pentru că am auzit de „Moby Dick", dar puțini știm că autorul ei a mai scris și această bijuterie. și nu oricând, ci în 1853. Viața și moartea unui copist care nu rostește niciodată mai mult decât un „prefer să nu" absurd și încă interpretabil…

Editura HUMANITAS


Loading...

7 Responses

 1. Aytana

  Scriu acest comentariu cu speranta ca ai sa citesti…M-a impresionat povestea ta Razvan.
  Ma bucur din suflet ca ai avut curajul sa impartasesti adevarul pentru ca ma gandesc ca si pentru tine e ca o eliberare.Oamenii care vor rezona cu tine te vor intelege si nu te vor condamna.Cred ca fiecare om isi are griul sau vizibil sau invizibil din propria viata pentru ca asta e lumea nebuna in care traim.
  Iti doresc din tot sufletul sa iti fie bine…si sunt sigura ca puterea gandurilor bune a oamenilor care iti vor fi alaturi in urma interviului din Tabu or sa fie benefice.Si nu ma refer la vrajitorii sau alte chestiute de genul ci la energia pozitiva care vine din oameni caci in asta cred.
  Cu drag A.

 2. Rebecca

  Se pare ca degeaba lasam comenturi aici caci ele nu sunt publicate.Asta e politica revistei?sa aleaga doar comentariile care ii convin (adica doar acele care il incurajeaza pe domnul ciobanu?) de ce nu sunt publicate si comentariile in care sunt spuse si alte pareri?nu am folosit cuvinte urate, doar am spus adevarul!!!

 3. Rebecca

  din cate am auzit ciobanu isi schimba numerele de telefon mai ceva ca pe sosete.acum intrebarea logica este cum vrei sa te sune lumea sa iti ureze la multi ani de 1 ianuarie sau sa iti spun craciun fericit daca esti de negasit?

 4. Rebecca

  din bun simt fata de persoanele care te-au ajutat si ai disparut fara sa spui nici macar un multumesc,ar fi trebuit sa dai tu un telefon sa urezi un la multi ani sau un craciun fericit!

 5. Rebecca

  observ ca alt gen de mesaje nu sunt acceptate de aceasta revista,motiv pentru care trebuie sa trimit un mesaj cu linguseli si complimente false ca sa imi fie publicat:razvanel te iubim si te intelem prin ce ai trecut,saracutul de tine nu stiu cum ai putut indura de unul singur!

Comenteaza acest articol

Herman Melville, Bartleby: o povestire de pe Wall Street

by admin   <1 min
7