Tabu
Image default
FASHION Slider

Hermès Fashion Show | O colecție puternică, dar liniștitoare

Nadège Vanhée-Cybulski a ales să-și prezinte sâmbăta colecția de modă Hermès primăvară-vară 2022 într-un terminal aerian luminos de la Le Bourget. Cheia unei colecții elegante, șic, minimaliste și senzuale.

Oaspeții erau așteptați la aproximativ o oră de Paris, într-un terminal decorat pentru ocazie cu panouri luminoase uriașe pictate de artista Flora Moscovici. La sfârșitul paradei, ușile s-au deschis la orizont spre cerul pe unde trec avioanele. Gata de decolare?

Aerisită, rafinată, grațioasă, sexy … Starea de spirit a acestei colecții se alternează în monocrome la fel de puternice pe cât de liniștitoare – alb , maro alun, maro arțar, galben de grâu, negru -, oferind o poziție deosebită pielii netede lucrate într-un mod foarte senzual. Colecția include rochii de soare fără bretele, pantaloni cu cordon tăiat la mijlocul gambei, jachete strâmte.

De asemenea, găsim spiritul șic atletic drag lui Nadège Vanhée-Cybulski, cu aceste rochii plisate lungi, cu bretele subțiri, care dezvăluie umerii sau acești superbi pantaloni largi sau scurți din piele cu șnur cu cordon, purtate cu sutiene din plasă de mătase.

Bluze imprimate sau cămăși de mătase în stil pijama purtate deschise sau centurate cu o curelușă subțire. În picioare, modelele au purtat sandale ultra-ușoare din piele cu tălpi de cauciuc care ne duc cu gândul direct la primăvară.

ARTICOLE SIMILARE

Sindromul shopping-ului compulsiv | Metoda neașteptată prin care scapi de dependența de cumpărături

Andreea Damian

Tom Brady este noua imagine UGG

realitatea

Hot Chocolate Bomb: noua rețetă de ciocolată caldă care face furori pe social media

Ciocîrlan

Oamenii au șters de pe fața Pământului 60% dintre speciile de animale începând cu anul 1970

realitatea

Bloguri în haine vintage

realitatea

Vintage house la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu