Tabu
Image default
lifestyle

Hesher, din august în cinematografe

Hesher e povestea unui băiat de 13 ani care luptă să facă faţă pierderii mamei sale. E distrus nu numai de moartea ei, ci şi de reacţia devastatoare a tatălui său la acest eveniment. TJ pur şi simplu îşi duce viaţa de zi cu zi, suferind în tăcere. După cum precizează regizorul Susser, „TJ a fost atât de tare lovit, încât simte că, parcă, nu mai are nimic de pierdut.” Băiatul se şi maturizează în timp ce moartea mamei apasă greu asupra fiecărui moment al vieţii lui. Până când Hesher apare, într-o după-amiază, în pragul casei. Aşa cum zice Joseph Gordon-Levitt, „Hesher este avatarul bizar al morţii, care vine să-l sprijine pe puştan să facă faţă situaţiei.”
După moartea mamei, TJ şi tatăl său, Paul, se mută cu Bunica, o bătrână iubitoare şi blândă care se străduieşte, răbdătoare, să le arate amândurora că viaţa trebuie să continue. Din cauza durerii nemărginite, nici TJ şi nici Paul nu mai sunt în stare să se întoarcă la viaţa dinainte. Acum lumea lui TJ pare pustie şi inutilă, rezumându-se la mersul la şcoală şi la nimicul de acasă, la ore în şir de stat pe canapea, indiferent la lumea de afară. Bunica spală, găteşte şi le oferă celor doi dragostea după care care aceştia tânjesc cu disperare, dorindu-i compania peste noapte, când bătrâna se întoarce acasă. Din păcate, TJ şi Paul sunt prea tare preocupaţi de vieţile lor încremenite ca să i se alăture.
În mod ironic, Hesher le arată lui TJ şi lui Paul că amândoi ignoră singura lumină din viaţa lor. În ciuda diferenţelor dintre ei, Hesher şi Bunica devin repede prieteni iar Hesher este singurul dintre locatari care o apreciază pe bătrână şi îi recunosşte căldura şi bunătatea. Şi e singurul care o aude.

Filmul îi are în distribuţie pe Joseph Gordon Levitt, Devin Brochu, Rainn Wilson şi Natalie Portman, este regizat de Spencer Susser (singurul membru american al colectivului de cineaşti australieni Blue Tongue Films), şi promite să fie una dintre premierele de neratat ale lunii august.

Joseph Gordon-Levitt a jucat în rolul principal din 500 de zile cu Summer, alături de Zooey Deschanel. Rolul i-a adus nominalizări la Globul de Aur, People’s Choice şi Independent Spirit Award. A apărut şi în producţia lui Christopher Nolan. Inception, alături de Leonardo Di Caprio.

Devin Brochu (TJ) s-a născut în Fort Lauderdale, Florida, unde a luat lecţii de actorie la o şcoală locală. Curând după aceea, familia lui s-a mutat la Los Angeles, unde Devin a devenit actor profesionist, la început în numeroase filme de reclamă. Imediat apoi a apărut ca guest star în CSI New York, apoi în The Garrage. Filmografia sa include şi titlurile Shadowheart, şi Ghosts of Girlfriends Past.

ARTICOLE SIMILARE

Se caută fonduri pentru recondiționarea rochiilor lui Scarlett O’Hara

realitatea

Ghici cine a ieșit la jogging

realitatea

Anamaria Bogdan

realitatea

Cutremurator! FIICA lui CORNEL PALADE batuta de un sofer RATB

Interviu exclusiv cu Havasi, cel mai rapid pianist al lumii

David Copperfield, acuzat de agresiune sexuală

realitatea

2 comentarii

Fonduri UE 16 July 2012 at 11:53

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde
Fonduri UE 25 July 2012 at 12:02

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu