Tabu
Image default
lifestyle

High Heels Vintage Fair

Lumea se vede altfel de la inaltime! Asa ca pune-ti in picioare cele mai funky stilettos si calca pe taramul tinutelor vintage in prima zi a lui august. High Heels Vintage Fair te invita timp de sapte ore (12:00-19:00) la o parada a tocurilor purtate cu gratie in gradina racoroasa de la Verde Cafe.

La targul organizat de haine-vintage.ro si de „Copacul de Hartie”, vei putea admira si cumpara de la cei 20 de expozanti haine vintage unicat, creatii proprii si accesorii hand-made. Toate acestea vor creiona noua ta imagine: femina moderna cu portret de opera de arta. Si daca te vor obosi condurii prea inalti, gazdele iti vor oferi un scaun pentru o clipa de ragaz.

La High Heels Vintage Fair, te vei intalni cu About Vintage, Alhambra Bijoux, CharityGift.ro, Chip and chic bazaar, Coco Vintage, Dark Chocolate Fairy, Deyeli, Dulapul bunicii, Eclectic Factor, Fast Fashion, Geo Pana, haine-vintage.ro, Italian Vintage, La Chatterie, Mdistyle, Tricksbox, Vintage Addict, Vintage Wardrobe, Velvet Dreams&altii.

 

Cand? 1 august 2009, 12:00-19:00

Unde? Str. Domnita Ruxandra, nr 15. ( intersectia Tunari cu M. Eminescu)
Cum? Cu stilettos
Cat? 5 lei intrarea
Cine? haine-vintage.ro si ”Copacul de Hartie”

Cu cine? Romanian Fashion Bloggers, Hotcity, Memoriesbox – parteneri media

ARTICOLE SIMILARE

Mischa Barton, goală și încrezătoare

realitatea

Partea îngerilor, o poveste cu scoţieni, kilt-uri şi mult whisky

Blind date cu un film!

Ghici cine…

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Maria Dinulescu despre videoclipul Depeche Mode

realitatea

Ghici cine….

realitatea

Scrie un comentariu