Tabu
Image default
PEOPLESlider

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea

Soția actorului Alec Baldwin a reacționat pe contul său de Instagram luni, 25 octombrie, la incidentul de pe platourile de filmare al filmului Rust. Halyna Hutchins, director de imagine al lungmetrajului, a murit după ce Alec Baldwin a împușcat-o accidental.

„Cu inima distrusă”, a reacționat Hilaria. „Inima mea e cu Halyna, soțul și fiul ei, familia și cei dragi ai lor. Și cu Alec al meu. Nu există cuvinte de spus pentru că e imposibil de descris șocul și durerea unui accident atât de tragic”, a mai scris ea.

La rândul său, Alec Baldwin, devastat, a comentat incidentul pe contul său de Twitter vineri, 22 octombrie. „Nu am cuvinte suficiente pentru a exprima șocul și tristețea pe care le simt după tragicul accident în care și-a pierdut viața Halyna Hutchins, o soție, mamă și colegă foarte admirată, a scris el. Colaborez pe deplin cu ancheta poliției pentru a stabili cum s-a putut întâmpla această tragedie și sunt în contact cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul. Mi se frânge inima pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”

De atunci, autoritățile americane îl cercetează pe Dave Halls, asistentul de regizor, deja demis – din cauza unui accident în care a fost implicată o armă. De asemenea, acesta din urmă este cel care i-a dat lui Alec Baldwin o armă de recuzită cu gloanțe reale.

În această perioadă tumultuoasă, Alec Baldwin poate conta totuși pe sprijinul Hilariei, soția sa din 2012, cu care are șapte copii.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry, pus la dietă de Meghan Markle, înainte de nuntă

Andreea Damian

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Anda Adam singură la sala de sport în plină pandemie. Ce a decis să facă vedeta

Tabu Tabu

Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă

Tabu Tabu

Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

realitatea

Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

realitatea

Scrie un comentariu