Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea

Soția actorului Alec Baldwin a reacționat pe contul său de Instagram luni, 25 octombrie, la incidentul de pe platourile de filmare al filmului Rust. Halyna Hutchins, director de imagine al lungmetrajului, a murit după ce Alec Baldwin a împușcat-o accidental.

„Cu inima distrusă”, a reacționat Hilaria. „Inima mea e cu Halyna, soțul și fiul ei, familia și cei dragi ai lor. Și cu Alec al meu. Nu există cuvinte de spus pentru că e imposibil de descris șocul și durerea unui accident atât de tragic”, a mai scris ea.

La rândul său, Alec Baldwin, devastat, a comentat incidentul pe contul său de Twitter vineri, 22 octombrie. „Nu am cuvinte suficiente pentru a exprima șocul și tristețea pe care le simt după tragicul accident în care și-a pierdut viața Halyna Hutchins, o soție, mamă și colegă foarte admirată, a scris el. Colaborez pe deplin cu ancheta poliției pentru a stabili cum s-a putut întâmpla această tragedie și sunt în contact cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul. Mi se frânge inima pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”

De atunci, autoritățile americane îl cercetează pe Dave Halls, asistentul de regizor, deja demis – din cauza unui accident în care a fost implicată o armă. De asemenea, acesta din urmă este cel care i-a dat lui Alec Baldwin o armă de recuzită cu gloanțe reale.

În această perioadă tumultuoasă, Alec Baldwin poate conta totuși pe sprijinul Hilariei, soția sa din 2012, cu care are șapte copii.

ARTICOLE SIMILARE

Condiție bizară impusă de Meghan Markle fostului soț dacă o lăsa gravidă

Andreea Damian

David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

Andreea Damian

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Andreea Damian

Cum arăta Șerban Copoț acum 21 de ani și cum e acum familist

Tabu Tabu

Florin Piersic împlinește astăzi 85 de ani. Mesaj dureros pentru români

Andreea Damian

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Andreea Damian

Scrie un comentariu