Home > Agenda > Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Hillary Clinton

Într-un interviu acordat pentru publicaţia britanică The Sunday Times, Hillary Clinton şi fiica acesteia, Chelsea Clinton, şi-au exprimat compasiunea şi sprijinul pentru Meghan Markle. Acestea au susţinut că ducesa de Sussex a fost „curajoasă” pentru că a intentat un proces împotriva unui tabloid britanic, acuzat că ar fi editat şi publicat în mod ilegal materiale despre ducesă.

„Vreau să spun că felul în care este tratată este inexplicabil”, a declarat fostul secretar de stat. „Dacă explicaţia constă în faptul că este metisă, atunci să le fie ruşine tuturor”, a adăugat Hillary Clinton, potrivit people.com.

În acelaşi timp, Chelsea Clinton a lăudat-o pe ducesa Meghan pentru că a continuat să sprijine cauze apropiate ei. „Cu mândrie, a început prin a avea o carieră ce i-a dat o voce pe care, din fericire, continuă să o folosească. Oricine posedă capacitatea de a sparge matriţa a ceea ce este deja stabilit este tratat, din nefericire, cu irascibilitate şi critici pe care nu le înţeleg. Am văzut acest şablon în mod repetat”, a spus Chelsea Clinton. Chelsea a adăugat: „Nu o cunosc, dar în calitate de cineva care o respectă, sunt atât de recunoscătoare încât insistă să facă o muncă pentru că așa trebuie. Și nu este dispusă să fie agresată”.

La începutul acestei luni, prințul Harry a criticat tabloidele britanice pentru „campania nemiloasă” împotriva soției sale. Declarația a coincis cu un proces intentat de duci împotriva unui tabloid britanic din cauza folosirii în mod eronat a unor informaţii private şi încălcării unei legi privind protecţia datelor.

„Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic, care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru”, a declarat atunci prinţul Harry printr-un comunicat. „Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii”, a adăugat prinţul Harry.

Articole asemanatoare
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

by Andreea Damian   1 min
1