Tabu
CULTURE Slider

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Hillary Clinton

Bloomberg și Hollywood Reporter au confirmat că Hillary Clinton și fiica sa, Chelsea, sunt în discuții cu câteva studiouri despre „o serie de programe” care are drept scop influențarea culturii și a societății.

În august anul trecut, fosta Prima Doamnă a semnat o înțelegere cu Steven Spielberg, producătorul executiv al emisiunii The Women’s Hour, care are ca temă principală mișcarea de emancipare a femeilor, al cărei scop a fost obținerea drepturilor politice pentru femei, în principal dreptul de vot.

Fostul președinte Barack Obama (57 de ani) a fondat recent o companie producție numită Higher Ground împreună cu soția sa, Michelle. Compania are în vedere șapte proiecte, realizate în colaborare cu platforma Netflix. Sunt în pregătire trei lungmetraje și patru seriale. Două dintre filme vor fi documentare, iar unul dintre proiectele de televiziune va fi destinat copiilor de grădiniță.

O piesă despre eșecul lui Hillary Clinton (71 de ani) la prezidențialele din 2016 se joacă în această perioadă pe Broadway, cu Laurie Metcalf în rolul principal. Iar biografia fostul secretar de stat, din 2017, What Happened, a primit recenzii pozitive și a avut vânzări impresionante.

Chelsea Clinton (39 de ani) a fost pentru o scurtă perioadă corespondent special pentru rețeaua de televiziune NBC și, mai recent, a scris cinci cărți pentru copii, printre care un bestseller, She Persisted: 13 American Women Who Changed the World.

 

ARTICOLE SIMILARE

Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

Andreea Damian

Cum petrecem ziua de 8 martie?

realitatea

Pokemon Go – cea mai controversata aplicatie a anului 2016

realitatea

EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 24 iunie

realitatea

Castiga una din cele doua invitatii la concertul Zdob si Zdub!

realitatea

1 comentariu

Hillary Clinton: veşti surprinzătoare. În ce activitate s-a implicat - Stiri eZZ 3 June 2019 at 12:13

[…] Hillary Clinton: veşti surprinzătoare, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu