Tabu
Image default
CULTURESlider

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Bloomberg și Hollywood Reporter au confirmat că Hillary Clinton și fiica sa, Chelsea, sunt în discuții cu câteva studiouri despre „o serie de programe” care are drept scop influențarea culturii și a societății.

În august anul trecut, fosta Prima Doamnă a semnat o înțelegere cu Steven Spielberg, producătorul executiv al emisiunii The Women’s Hour, care are ca temă principală mișcarea de emancipare a femeilor, al cărei scop a fost obținerea drepturilor politice pentru femei, în principal dreptul de vot.

Fostul președinte Barack Obama (57 de ani) a fondat recent o companie producție numită Higher Ground împreună cu soția sa, Michelle. Compania are în vedere șapte proiecte, realizate în colaborare cu platforma Netflix. Sunt în pregătire trei lungmetraje și patru seriale. Două dintre filme vor fi documentare, iar unul dintre proiectele de televiziune va fi destinat copiilor de grădiniță.

O piesă despre eșecul lui Hillary Clinton (71 de ani) la prezidențialele din 2016 se joacă în această perioadă pe Broadway, cu Laurie Metcalf în rolul principal. Iar biografia fostul secretar de stat, din 2017, What Happened, a primit recenzii pozitive și a avut vânzări impresionante.

Chelsea Clinton (39 de ani) a fost pentru o scurtă perioadă corespondent special pentru rețeaua de televiziune NBC și, mai recent, a scris cinci cărți pentru copii, printre care un bestseller, She Persisted: 13 American Women Who Changed the World.

 

ARTICOLE SIMILARE

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

realitatea

Motivul neașteptat pentru care uitucii sunt mai inteligenți

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Stiai ca somnul te face mai slab si mai fericit?

realitatea

Premieră la Teatrelli ⎢Maria de Buenos Aires

Ciocîrlan

Premiile MTV 2021 | Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu