Tabu
Image default
FASHION Slider

H&M x Simone Rocha, o celebrare a feminității: uite cum arată creațiile!

Colecția „H&M Designer” de Simone Rocha nu va fi disponibilă până pe 11 martie 2021, însă compania suedeză a publicat deja lookbook-ul cu toate articolele colecției.

Colecția Simone Rocha pentru H&M include 37 de look-uri pentru femei, bărbați și copii. Este pentru prima dată când creatoarea de modă oferă o selecție pentru întreaga familie. La fel ca fiecare dintre desenele sale, colecția este menită să reprezinte tradiția interetnică personală și inspirațiile care au însoțit creșterea etichetei sale: de la tradițiile și meșteșugurile din Hong Kong până la marii din istoria artei.

Simone Rocha, despre noua colecție de la H&M

„Sper că piesele colecției vor fi purtate de-a lungul multor ani și apreciate pe termen lung. Toate creațiile au fost influențate de ideile și inspirațiile care m-au modelat pe mine și propriul meu brand în ultimii zece ani. Aștept cu nerăbdare să văd modul în care sunt purtate, aspectele sunt reinterpretate și stilate”, spune Simone Rocha, potrivit Vogue.

Ann-Sofie Johansson de la H&M este, de asemenea, entuziasmată de noua colecție de designeri: „Simone are o estetică specială și unică și își definește identitatea din nou în fiecare sezon. Este o colecție completă, cu o abordare dinamică a unui designer de sex feminin care are o idee foarte clară despre ea însăși și știe ce vrea. Sperăm că putem revigora și inspira simțurile cu această colecție plină de viață.”

Vedeți aici toate creațiile H&M x Simone Rocha!

În campanie apar Daisy Edgar Jones, modelele Adwoa și Kesewa Aboah și Tess McMillan.

Dacă studiem atent pozele apărute ne putem da seama că brandul a urmat linia sa clasică, cea ce îi bucură pe fani.

Colecția pe lângă că este feminină, are și un twist care o scoate din vechile tipare.

Aceasta va cuprinde de la rochii, pantaloni, trench-uri, tricouri și accesorii.

Iar, după cum se poate observa în colecție predomină perlele!

Cea mai bună parte a colecție este combinația dintre piese și texturi, îmbinarea dintre feminin și actual se face foarte bine, iar nuanțele de roșu și roz se împletesc perfect cu materialele introduse special pentru această colecție.

Un alt lucru care probabil o să ajungă foarte atrăgătoare pentru fani sunt printurile florale, care se regăsesc și ele la originea brand-ului.

Cine este Simone Rocha?

Simone Rocha este un designer de origine finlandeză, care își are sediul firmei la Londra și care este renumit pentru designul delicat și feminin.

Dar chiar dacă este renumită pentru feminitate, designerul a inclus în colecție și piese pentru bărbați și copii, chiar dacă recunoaște că nu a mai făcut până acum haine pentru aceste două categorii.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Andreea

realitatea

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

Cel mai valoros brand din lume vrea să cumpere Tiffany pentru 14,5 miliarde de dolari

Andreea Damian

Maini protejate

realitatea

Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu