Home > Fashion > Holiday Par-Tay in stilul The Hilfiger Family

Holiday Par-Tay in stilul The Hilfiger Family

Tommy Hilfiger a anuntat lansarea noii campanii de sarbatori, denumita Holiday Par-tay. Campania a fost lansata international ieri, 23 noiembrie.

Cu participarea familiei Hilfiger, indragita de toata lumea, campania va putea fi vazuta la televizor, in cinematografe si in media digitala, dar si pe bannere, in reclame, reviste si afise.

Hilfigerii sunt o familie americana fictiva, care au debutat in campania televizata pentru sezonul toamna/iarna de anul trecut, “Feast-us Interruptus”.

In 2011 Hilfigerii petrec sarbatorile de iarna acasa, deci este timpul pentru un “Par-tay” in stilul lor caracteristic.

Petrecerea are loc la Casa Nobilius Maison-us, de unde se aude sunetul unei petreceri reusite. Usa casei se deschide si suntem invitati de Hilfigeri care ne intampina calduros si ne poftesc la petrecerea de sarbatori. Cadourile au fost deschise, iar ei poarta deja hainele din noua colectie. Totul se intampla in stilul caracteristic, excentric si neobisnuit al Hilfigerilor.

“Spotul publicitar este jumatate fashion si jumatate muzica, dar plin de energie si spirit de sarbatoare. Familia Hilfiger reprezinta perfect mostenirea stilului scolaresc tipic american, clasic dar cool si modern in acelasi timp. Suntem incantati sa ii aducem in atentia unei lumi intregi cu ocazia sarbatorilor de iarna.”, declara Tommy Hilfiger.

Campania Holiday Par-tay, ii prezinta pe neconventionalii si excentricii iubitori de petrecere, Hilfigerii impartasind in intreaga lume bucuria sarbatorilor si stilul lor neobisnuit de a petrece.

Noua colectie Preppy Holiday poate fi achizitonata din magazinele din lumea intreaga o data cu venirea sezonului rece si cu o cazia sarbatorilor de iarna.

Text de Sorana Nedelea

 

Articole asemanatoare
peta
PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală
„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers
KuToo, o campanie împotriva obligativităţii purtării tocurilor înalte la serviciu
mirela retegan
Adoptă o mamă – Mirela Retegan are din nou grijă de mamele aflate în situații dificile

Comenteaza acest articol

Holiday Par-Tay in stilul The Hilfiger Family

by realitatea   1 min
0