Tabu
CULTURE

Horațiu Mălăele vă invită la nuntă

“Nunta mută” va fi lansată cu “strigături” pe 17 noiembrie la Teatrul Național din București, într-un spectacol de gală, urmând ca din 21 noiembrie să intre pe marile ecrane, după cum informează MEDIAFAX.

“După părerea mea, filmul a ieșit foarte bine și va reprezenta o surpriză și, sper eu, o mare bucurie pentru publicul cinefil. «Nunta mută» spune o poveste care, deși se petrece în 1953, e foarte actuală, pentru că vine să întregească adevărul conform căruia somnul națiunilor naște monștri”, a declarat Horațiu Mălăele pentru Cotidianul.

Din distribuție fac parte actori de primă mână precum Victor Rebengiuc, Luminița Gheorghiu și Tamara Buciuceanu, dar și actori foarte tineri ca Meda Victor, Ioana Anastasia Anton și Alexandru Potocean. Imaginea este semnată de veteranul Vivi Drăgan Vasile.

“Nunta mută” este o coproducție Castel Film, Agat Films&Cie din Franța și Samsa Films din Luxemburg, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în colaborare cu BV MCCann Erikson și Realitatea Media. Bugetul filmului a fost de 1,5 milioane de euro.

Citeste integral articolul semnat de Gabriela Lupu pe Cotidianul.ro

Filmul distribuit de TRANSILVANIA FILM va fi lansat în cinematografe pe 21 noiembrie 2008.

ARTICOLE SIMILARE

Relaţia de iubire dintre Cătălin Botezatu şi Tania Budi!

LIBRARIA CU PISICI #1

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Robbie Fucking Williams – Explozie de energie!

realitatea

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

realitatea

Roboții sexuali dotați cu inteligență sexuală sunt un pericol pentru oameni

Andreea Damian

1 comentariu

lisa 19 May 2010 at 0:14

felicitari pentru Andreea

Răspunde

Scrie un comentariu