Tabu
Image default
LIFESTYLE

Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”

Nici nu au inceput preselectiile pentru X Factor, ca Horia Brenciu deja a inceput sa desfiinteze emisiunea similara de la PRO TV, din juriul careia a facut parte pana de curand.

“X Factor e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E mai complex, mai elaborat. Cei care vin la acest concurs trebuie să plece, dacă nu cu un titlu şi cu premiul aferent, cel puţin cu un sfat bun. Finalul trebuie să-i găsească mai buni, mai valoroşi, mai siguri pe ei şi cu o imagine mai bună despre ei inşişi. Oricum, sunt convins că juriul se va ocupa de asta”, a spus Brenciu la Antena 1.

“Cu privire la desfăsurarea show-ului, vreau să vă liniştesc. N-o să se certe nimeni cu nimeni la acest concurs. Va sta fiecare pe scaunul lui şi probabil, cu o tabletă sau un pahar de suc un faţă, vom comenta frumos şi ne vom completa super civilizat. Nimic nu va disturba pacea generală. Acesta este scenariul pe care-l întrevăd, în cazul în care mi se strecoară fără să ştiu distonocalm în suc. Dar până acum, nu m-a păcălit nimeni să-mi pună ceva în pahar pentru că beau doar apa. Prin urmare, n-o să mă prindeţi prea des pe scaun, o să cânt şi o să fiu plin de energie, o să-mi ascult cu atenţie concurenţii şi evident nu-mi voi contrazice colegii. Poate pe Ştefan, câteodată…”, a mai declarat Horia.

ARTICOLE SIMILARE

BOTEZ de POVESTE! Vezi cum şi-au tratat invitaţii Alina Sorescu şi Alex Ciucu

Mr. Bean şi-a părăsit soţia după un mariaj de 23 de ani. Vezi motivul

Valentina Pelinel, primele declaratii dupa DIVORT

DIETA SUEDEZA – minunea cu care slabesti 5 kg in 7 zile

„Burta de bere” este un mit

Ultima seara a lui BARTOS la Pro TV! Cine il va inlocui!

1 comentariu

Raluca 27 May 2014 at 19:08

nici nu AU inceput preselectiile….

Răspunde

Scrie un comentariu