Tabu
LIFESTYLE

Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”

Nici nu au inceput preselectiile pentru X Factor, ca Horia Brenciu deja a inceput sa desfiinteze emisiunea similara de la PRO TV, din juriul careia a facut parte pana de curand.

“X Factor e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E mai complex, mai elaborat. Cei care vin la acest concurs trebuie să plece, dacă nu cu un titlu şi cu premiul aferent, cel puţin cu un sfat bun. Finalul trebuie să-i găsească mai buni, mai valoroşi, mai siguri pe ei şi cu o imagine mai bună despre ei inşişi. Oricum, sunt convins că juriul se va ocupa de asta”, a spus Brenciu la Antena 1.

“Cu privire la desfăsurarea show-ului, vreau să vă liniştesc. N-o să se certe nimeni cu nimeni la acest concurs. Va sta fiecare pe scaunul lui şi probabil, cu o tabletă sau un pahar de suc un faţă, vom comenta frumos şi ne vom completa super civilizat. Nimic nu va disturba pacea generală. Acesta este scenariul pe care-l întrevăd, în cazul în care mi se strecoară fără să ştiu distonocalm în suc. Dar până acum, nu m-a păcălit nimeni să-mi pună ceva în pahar pentru că beau doar apa. Prin urmare, n-o să mă prindeţi prea des pe scaun, o să cânt şi o să fiu plin de energie, o să-mi ascult cu atenţie concurenţii şi evident nu-mi voi contrazice colegii. Poate pe Ştefan, câteodată…”, a mai declarat Horia.

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt calitatile principale ale unei saltele de pat si cum se poate profita de acestea cat mai mult timp

realitatea

Misterul ciocolatei din sertar

realitatea

Concurenta ANOREXICA de la MasterChef – 3 ani in puscarie! REFUZA MANCAREA!

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

A avut aproape 100 kg, insa a slabit in doar patru luni 40 kg

Dana Rogoz mai sexy ca oricând!

1 comentariu

Raluca 27 May 2014 at 19:08

nici nu AU inceput preselectiile….

Răspunde

Scrie un comentariu