Tabu
Image default
LIFESTYLE

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Compozitorul, în vârstă de 76 de ani, a fost internat de urgenţă ieri după o criză biliară. Alexandra Velniciuc (33 de ani) l-a însoţit şi nu s-a mişcat de lângă patul lui

Horia Moculescu (76 de ani) a ajuns ieri la spital în urma unei crize de colecist. Alături de el s-a aflat în permanenţă Alexandra Velniciuc, veşnica sa “prietenă bună”, despre care toată lumea spune că i-ar fi, de fapt, iubită.

Horia Moculescu a fost internat ieri de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. O criză de colecist i-a dat mari bătăi de cap compozitorului, care a ajuns în final pe patul de spital. Se pare că scandalurile cu fosta soţie, Mariana Moculescu, l-au afectat atât de mult, încât şi-au pus amprenta asupra sănătăţii sale. Cu toate că Moculescu are de mai multă vreme pietrele la bilă, până ieri nu s-a gândit să se opereze. Pentru a nu se trezi cu complicaţii, dar şi pentru a scăpa definitiv de probleme, medicii i-au recomandat compozitorului să se opereze. Până atunci, însă, acesta va fi supus unor investigaţii medicale serioase.

Alexandra şi Horia Moculescu s-au ascuns în permanenţă în spatele emisiunii pe care au prezentat-o ani la rând la TVR 2, dar apropiaţii lor spun că ar fi mai mult decât buni prieteni. În nenumărate rânduri, chiar fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă de numai 33 de ani ieşind din locuinţa maestrului.

ARTICOLE SIMILARE

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2022. Lista completă a hotelurilor şi pensiunilor care acceptă tichete de vacanţă

Andreea Damian

Intrăm în Postul Crăciunului. Zilele cu dezlegare la pește, ce ai voie sau nu să mănânci sau să faci

Andreea Damian

Câini care au SALVAT vieţi

Ce frumoasă e fiica cea mare a Marinei Almăşan!

Profesoara de matematica din Constanta si bordelul pe care-l conducea!

MIHAELA RADULESCU …cum nu ati vazut-o niciodata …parlind gaina la Monaco! FOTO!

realitatea

Scrie un comentariu