Home > Lifestyle > Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

Compozitorul, în vârstă de 76 de ani, a fost internat de urgenţă ieri după o criză biliară. Alexandra Velniciuc (33 de ani) l-a însoţit şi nu s-a mişcat de lângă patul lui

Horia Moculescu (76 de ani) a ajuns ieri la spital în urma unei crize de colecist. Alături de el s-a aflat în permanenţă Alexandra Velniciuc, veşnica sa “prietenă bună”, despre care toată lumea spune că i-ar fi, de fapt, iubită.

Horia Moculescu a fost internat ieri de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. O criză de colecist i-a dat mari bătăi de cap compozitorului, care a ajuns în final pe patul de spital. Se pare că scandalurile cu fosta soţie, Mariana Moculescu, l-au afectat atât de mult, încât şi-au pus amprenta asupra sănătăţii sale. Cu toate că Moculescu are de mai multă vreme pietrele la bilă, până ieri nu s-a gândit să se opereze. Pentru a nu se trezi cu complicaţii, dar şi pentru a scăpa definitiv de probleme, medicii i-au recomandat compozitorului să se opereze. Până atunci, însă, acesta va fi supus unor investigaţii medicale serioase.

Alexandra şi Horia Moculescu s-au ascuns în permanenţă în spatele emisiunii pe care au prezentat-o ani la rând la TVR 2, dar apropiaţii lor spun că ar fi mai mult decât buni prieteni. În nenumărate rânduri, chiar fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă de numai 33 de ani ieşind din locuinţa maestrului.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!
Cristi Boureanu a înlocuit-o pe Valentina Pelinel cu o altă blondă cunoscută!
Cum a venit artista asta la Neatza! Dani a luat-o la misto: “A cui a fost ideea sa te imbraci asa?”
Robert Turcescu are o noua iubita! Uite cum arata

Loading...

Comenteaza acest articol

Horia Moculescu, dus la spital de iubita cu 43 de ani mai tanara!

by   1 min
0