Home > Agenda > HOROSCOPUL dormitorului!

HOROSCOPUL dormitorului!

Dormitorul este locul cel mai important din casa, de aceea este important sa il decorati dupa propriile preferinte, in functie de semnul zodiacal. Citeste aici: http://bewoman.ro/horoscop/horoscopul-dormitorului-perfect-ce-preferi-in-functie-de-zodie.html

Berbec Culorile luminoase si liniile curate domina reprezentantii acestui semn zodiacal. Ei cad mai simplu. Acestia prefera ca dormitorul lor sa aiba draperii sofisticate, obiecte in culori luminoase – portocaliu sau galben. Berbecii prefera ca in interiorul dormitorului lor sa preveleze obiecte si mobilier din lemn.

Taur Cei nascuti sub zodia Taurului au adesea dormitorul ca o gradina botanica, cu multe ghivece de flori. Verdeata le ofera liniste, confort si caldura. Albastru, nuante roz și verzi ii influenteaza cel mai bine.

Gemeni Dormitorul Gemenilor este mobilat in stilul high-tech. De asemenea dormitorul este plin de aparate, astfel ca puteti vedea o multime de lumini, televizoare, DVD-lui, laptop-uri.

Rac Dormitorul oamenilor nascuti in zodia Racului este un sanctuar de pace. Aceasta camera din casa lor este un domeniu de vise si fantezii. Racii prefera ca dormitorulul lor sa fie mobilat in alb sau crem.

 Leul este regele animalelor. Reprezentantii acestuia se incadreaza pentru opulenta, lux și boem. Dormitorul lor este mobilat cu mobilier de designer, magnific si unic. Acesta nu economiseste bani, cand vine vorba sa aiba un lux fara precedent in dormitorul lui.

Fecioara Fecioarele sunt persoane care iubesc ordinea si curatenia. Mobilierul elaborat nu este pe gustul lor. Aceste persoane nu sunt pretentioase si nu vor avea nici o reactie, chiar daca ar fi nevoite sa doarma intr-un dormitor cu un mobilier de pin.

Balanta Dormitorul acestui semn zodiacal este o camera pentru dormit si visare, dar si un loc super aglomerat cu perdele de dantela, ciucuri, dantela si lux similar. Roz si liliac sunt cele mai comune culori in dormitorul lor.

Scorpion Dormitorul Scorpionilor este plin de culori inchise și negre. Acestia considera aceste culori interesante si le place sobrietatea.

Sagetator Oamenii nascuti in acest semn zodiacal le plac lucrurile mari in decorul dormitorului lor. Ei se simt ca intr-o inchisoare intr-un dormitor mic.

Capricorn In general Capricornilor le place ca in dormitorul lor sa existe multe dulapuri, iar ca mobilierul sa fie realizat din lemn de stejar sau mahon.

Varsator Varsatorilor nu le place mobilierul standard si echipat pentru dormit. Interiorul aceste camere trebuie sa fie unic, sa aiba  multe accesorii, corpuri de iluminat cu un design mai excentric.

Pesti Pestilor le place sa petreaca mult timp in dormitorul lor, de aceea, in acesta trebuie sa fie un mediu relaxand. Daca dormitorul lor este foarte mare, atunci si fericirea lor este la fel de mare.

Citeste mai multe horoscoape aici: http://bewoman.ro/horoscop/

Articole asemanatoare
Cum se comporta zodiile in relatii?
Cum sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau
Cum sa-ti pozitionezi patul in concordanta cu regulile Feng Shui
Zodiile de Valentine’s Day

Comenteaza acest articol

HOROSCOPUL dormitorului!

by realitatea   1 min
0