Tabu
LIFE & LOVESlider

Horoscopul dragostei | Cum va fi anul 2022 pentru cei necăsătoriți

În fiecare an întâmpinăm Anul Nou cu mult fast, deși nu știm ce ne rezervă viitorul. Dar știm cu siguranță că semnul nostru zodiacal va juca, fără îndoială, un rol crucial în determinarea cursului drumului nostru.

Berbec

Deși este bine să fii pasionat de tot ceea ce faci, prea multă pasiune poate fi uneori dăunătoare unei relații. Aceasta este cea mai grea bătălie pe care o duc nativii din Berbec când vine vorba de a fi într-o relație. Dar în 2022, s-ar putea să fie diferit, deoarece se preconizează o schimbare, prin urmare s-ar putea ca dragostea să-și găsească loc în viața lor.

Taur

Dacă doriți să ajungeți la o destinație, nu puteți aștepta să primiți undă verde de peste tot. Căutarea unei relații stabile pare ușoară, dar asta poate fi realizată doar odată ce relația a început. Trebuie să încetați să vă mai fie teamă că veți ieși din relație cu inima frântă.

Gemeni

Cei necăsătoriți sunt pe cale să întâlnească pe cineva foarte interesant în viața lor până la jumătatea anului 2022. Trebuie să-și folosească abilitățile de comunicare pentru a sparge gheața.

Rac

Nativii din Rac pot ajunge să se cupleze cu cineva special, dar lipsa suportului emoțional dintre cei doi nu ar lăsa relația să înflorească. Ei trebuie să fie foarte înțelegători și să dedice timp adecvat.

Leu

2022 nu este un an plin de dragoste pentru majoritatea nativilor din Leu. Leii care își găsesc cumva dragostea ar trebui să se confrunte cu multă dramă. Dacă nu tânjesc după o relație cu orice preț, ar fi de preferat ca acești nativi să rămână singuri deocamdată.

Fecioară

E ușor pentru o Fecioară să întâlnească pe cineva, dar trebuie să se pregătească pentru problemele de după aceea. Această abordare ocazională a vieții nu ar fi foarte apreciată de partenerul lor.

Balanță

Nativii în Balanță ar trebui să facă multe eforturi pentru a-și găsi partenerul perfect. Trebuie să găsească pe cineva cu care se potrivesc, în ceea ce privește compatibilitatea emoțională, abordarea orientată spre obiectiv și carieră.

Scorpion

Unii nativi din Scorpion ar putea fi singuri deocamdată, dar nu este probabil să rămână la fel în viitorul apropiat. Vor fi în curând într-o relație plină de pasiune și romantism.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru că au o abordare de tip pasăre liberă în viață, mai ales atunci când nu fac parte din nicio relație. În 2022, o nouă relație le-ar putea bate la ușă, dar totul va depinde dacă se află la locul potrivit și la momentul potrivit.

Capricorn

Există șanse ca nativii din Capricorn care încheie anul acesta singuri să rămână așa până la sfârșitul anului viitor. Munca și afacerile le va ocupa tot timpul.

Vărsător

2022 ar putea fi ultimul an de singurătate pentru multe dintre persoanele care provin din acest semn zodiacal. Ei trebuie să profite la maximum de această perioadă și nu trebuie să se abțină de la a-și asuma niciun risc în carieră.

Pești

Nativii Pești vor fi preocupați pe tot parcursul anului de problemele legate de carieră și sănătate ale unuia membru al familiei. Cineva special ar putea, totuși, să intre în viața lor în curând.

 

ARTICOLE SIMILARE

Christina Ich și-a sărbătorit fiul! Ce a primit

Tabu Tabu

Alimente care pot reduce stresul

Andreea Damian

Andreea Ibacka a pozat sexy pentru Cabral

Actrița din „Grey’s Anatomy” se alătură distribuției „Sex and the City”

Andreea Damian

Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri

Dora Constantinovici

Cum să porți o jachetă din denim

Andreea Damian

Scrie un comentariu