Home > Lifestyle > Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare

Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare

Hotpoint redefinește conceptul spalarii rufelor si lanseaza noua colectie pentru spalare si uscare ce cuprinde doua modele: Aqualtis WD și New Washer Dryer. Elementul-cheie al celor doua modele, care garanteaza un tratament complet de ingrijire, este eficienta energetica crescuta, prima de pe piata. In plus, datorita tehnologiei Spin Step, fluxul de aer din interiorul cuvei este amplificat in timpul procesului de uscare, eliminand eficient umiditatea din haine, in timp ce tehnologia Heat Profile permite o scadere a temperaturii aerului direct proportionala cu nivelul de umiditate.

„Eficacitatea de spalare și ingrijirea rufelor, impreuna cu reducerea costurilor și a energiei, sunt printre cele mai mari preocupari ale consumatorilor. Hotpoint vine in sprijinul acestor nevoi si isi imbunatateste gama de uscatoare atat in termeni de performante crescute, cat si in ceea ce priveste un comportament eco sustenabil”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Noul uscator Aqualtis WD include -10% consum de energie in timpul spalarii si uscarii vs clasa A si -40% doar in timpul spalarii. Cele 4 programe speciale permit o intretinere perfecta a hainelor colorate, inclusiv a celor albe sau a celor inchise, si garanteaza cel mai sigur tratament pentru haine pretioase si pentru cele mai fine tesaturi din lana pe intreg procesul de spalare si de uscare, ajutand, in acelasi timp, si la economisirea energiei.

Modelul New Washer Dryer, din clasa energetica A-10%, are grija de hainele albe, eliminand 20 dintre cele mai „incapatanate” pete de zi cu zi si pastrand stralucirea fara aparitia procesului de ingalbenire: o promisiune pe care Hotpoint o mentine, astfel incat sa satisfaca una dintre cele mai practice preocupari ale consumatorului.

Actiunea combinata dintre tehnologia Antistain si tehnologia Heat Profile inlatura petele datorita algoritmului de performanta a ciclului si realizeaza o uscare blanda si uniforma. Programele speciale permit evitarea presiunii asupra hainelor aparuta in urma supra-incalzirii.

Articole asemanatoare
mașina de spălat
Mașina de spălat rufe poate adăposti bacterii rezistente la medicamente
haine delicate
Programul pentru țesături delicate este dăunător pentru haine dar mai ales pentru mediu
Cum să crești o mulțime de plante de interior și cu ce te ajută ele
Produsele cosmetice bio, o varianta de incredere pentru un look deosebit

Comenteaza acest articol

Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare

by   1 min
0