Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

După o urmărire nu foarte spectaculoasă – hoţul statuetei OSCAR câştigată ieri de Frances McDormand a fost prins.

După ce a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal şi după discursul emoţionant pe tema incluziunii, Frances McDormand a participat la o petrecere organizată în cinstea evenimentului. Ea şi-a lăsat statueta pe masă nesupravegheată iar acesta a fost momentul în care Terry Bryant, un bărbat de 47 de ani a luat-o ca suvenir. Bărbatul s-a filmat cu statueta în mână în timp ce se îşi sărbătorea plin de fericire prada.

 

În filmuleţul postat pe Facebook, bărbatul spune entuziasmat “Echipa mea a câştigat în seara aceasta. Este a mea. Am câştigat-o! Cine vrea să mă felicite?” iar între timp, mai mulţi oameni se reped să atingă statueta furată. Bryant a repetat de câteva ori că a primit statueta pentru muzică şi se aude pe fundal cum întreabă diverşi oameni dacă ştiu unde se ţin petrecerile pentru câştigători. Filmuleţul a fost văzut şi de poliţie iar pe drumul spre una dintre petreceri, un fotograf l-a oprit şi a returnat statueta stăpânei de drept. Numele actriţei era gravat pe statuetă.

Poliţiştii care s-au ocupat de caz şi care l-au arestat pe Bryant spun că bărbatul avea invitaţie la petrecerea oficială de după Gala Premiilor Oscar.

Terry Bryant are o istorie ciudată legată de premiile oferite cu diverse prilejuri, în urmă cu doar o lună postase pe Instagram o poză cu el ţinând o statuetă SAG (Screen Actors Guid Awards) cu un comentariul care însoţea poza: “Îi mulţumesc lui Iisus în numele căruia am primit această statuetă. Îţi mulţumesc Doamne pentru mărinimia ta!”

Într-o altă postare din iunie 2017, tot pe Instagram, Bryant apare cu un trofeu MTV şi textul “A fost minunat la premiile MTV 2017”. Iar anul trecut s-a mai pozat cu o statuetă Oscar la petrecerea Vanity Fair. Pe parcursul anilor s-a mai pozat la diverse evenimente celebre alături de vedete, alături de Beyonce pe covorul roşu de la premiile Grammy şi despre care spune că e prietena lui de o viaţă. Mariah Carey, Selena Gomez, Paris Hilton, Robert Pattinson şi Tom Cruise sunt alte celebrităţi care apar în diverse poze alături de Terry Bryant.

ARTICOLE SIMILARE

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă

Andreea Damian

Top 10 țări cele mai dependente de turism

Andreea Damian

Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Andreea Damian

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Cât de des ar trebui, de fapt, să te tunzi, pentru ca părul să crească mai repede?

Andreea Damian

Scrie un comentariu