Home > Slider > Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

După o urmărire nu foarte spectaculoasă – hoţul statuetei OSCAR câştigată ieri de Frances McDormand a fost prins.

După ce a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal şi după discursul emoţionant pe tema incluziunii, Frances McDormand a participat la o petrecere organizată în cinstea evenimentului. Ea şi-a lăsat statueta pe masă nesupravegheată iar acesta a fost momentul în care Terry Bryant, un bărbat de 47 de ani a luat-o ca suvenir. Bărbatul s-a filmat cu statueta în mână în timp ce se îşi sărbătorea plin de fericire prada.

 

În filmuleţul postat pe Facebook, bărbatul spune entuziasmat “Echipa mea a câştigat în seara aceasta. Este a mea. Am câştigat-o! Cine vrea să mă felicite?” iar între timp, mai mulţi oameni se reped să atingă statueta furată. Bryant a repetat de câteva ori că a primit statueta pentru muzică şi se aude pe fundal cum întreabă diverşi oameni dacă ştiu unde se ţin petrecerile pentru câştigători. Filmuleţul a fost văzut şi de poliţie iar pe drumul spre una dintre petreceri, un fotograf l-a oprit şi a returnat statueta stăpânei de drept. Numele actriţei era gravat pe statuetă.

Poliţiştii care s-au ocupat de caz şi care l-au arestat pe Bryant spun că bărbatul avea invitaţie la petrecerea oficială de după Gala Premiilor Oscar.

Terry Bryant are o istorie ciudată legată de premiile oferite cu diverse prilejuri, în urmă cu doar o lună postase pe Instagram o poză cu el ţinând o statuetă SAG (Screen Actors Guid Awards) cu un comentariul care însoţea poza: “Îi mulţumesc lui Iisus în numele căruia am primit această statuetă. Îţi mulţumesc Doamne pentru mărinimia ta!”

Într-o altă postare din iunie 2017, tot pe Instagram, Bryant apare cu un trofeu MTV şi textul “A fost minunat la premiile MTV 2017”. Iar anul trecut s-a mai pozat cu o statuetă Oscar la petrecerea Vanity Fair. Pe parcursul anilor s-a mai pozat la diverse evenimente celebre alături de vedete, alături de Beyonce pe covorul roşu de la premiile Grammy şi despre care spune că e prietena lui de o viaţă. Mariah Carey, Selena Gomez, Paris Hilton, Robert Pattinson şi Tom Cruise sunt alte celebrităţi care apar în diverse poze alături de Terry Bryant.

Articole asemanatoare
premiile oscar
Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei
oscar
Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
oscar
Premiile Oscar 2020. Cum a arătat meniul 70% vegetarian

Comenteaza acest articol

Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

by Dora Constantinovici   1 min
0