Home > beauty > How To: Coafura de primavara in 8 pasi – Catwalk Ermanno Scervino

How To: Coafura de primavara in 8 pasi – Catwalk Ermanno Scervino

“Mi-am dorit sa adaptez spiritul colectiei şi pentru coafuri, sa fie pline de contraste şi totuşi atat de rafinate”, a afirmat Franco Gobbi, hairstylistul din spatele coafurilor de la prezentarea Ermanno Scervino primavara-vara 2014. “Am vrut sa usuc parul intr-o maniera diferita, sa fie feminin şi totuşi ferm, sa fie catifelat şi sa-şi pastreze volumul. O coada interesanta şi senzuala de dimensiuni mici se reuneşte printr-un nod cu o alta coada mai mare.”

MORROCANOIL-ERMANNO SCERVINO SS2014   (9)

Cum a fost creata coafura:

• “Am inceput prin a aplica pe intreg parul crema pentru coafat Moroccanoil.”

• “Apoi am uscat parul de la varfuri spre radacina pentru un plus de volum, folosindu-ma de peria rotunda din ceramica cu tehnologie ionica Moroccanoil. O data parul uscat, am impartit parul in doua sectiuni de la o ureche la cealalta.”

• “Am pieptanat parul pe spate, am pulverizat pe şuvite şi pe perie spray de par stralucitor cu fixare media Moroccanoil, pentru a netezi parul şi pentru a-i intensifica structura.”

• “Apoi am prins parul cu un elastic intr-o coada de dimensiuni reduse. Pentru a uniformiza coafura am acoperit elasticul cu o şuvita de par.”

• “Am adunat apoi parul din fata şi am aplicat cu generozitate luciu pentru stralucire Moroccanoil, pentru ca apoi sa pieptan parul.”

• “Apoi am adus parul pe spate si l-am stabilit intr-o coada in creştetul capului, in linie cu coada de dimensiuni reduse de la baza gatului. Cele doua cozi au fost unite intr-un nod interesant.”

• “Tuşele finale ale coafurii le-am fixat cu spray de par stralucitor cu fixare medie Moroccanoil.”

• “Am finalizat coafura aplicand luciu de par stralucitor Moroccanoil. Acest produs a fost esential pentru a crea un aspect irezistibil, luminos.”

Foto: Moroccanoil

Articole asemanatoare
de vizitat
4 orașe europene de vizitat în primăvara asta
peeling
Cum îți pregătești tenul pentru primăvară. Tot ce trebuie să știi despre peeling
coafuri
Coafuri practice pentru femeile pasionate de sport
Echinocţiu – azi începe oficial primăvara cu alaiul ei de… fulgi

Comenteaza acest articol

How To: Coafura de primavara in 8 pasi – Catwalk Ermanno Scervino

by   1 min
0