Home > Agenda > stiri > Hărțuitorul Madonnei este de neoprit

Hărțuitorul Madonnei este de neoprit

Madonna are și ea, ca toate vedetele, un hărțuitor care o urmărește și vrea să o întâlnească. Acesta se numește Robert Linhart și este un pompier pensionat. Linhart a fost arestat pe 18 septembrie 2010 fiind acuzat de "gânduri" criminale, graffiti și posesie de arme albe, adică un cuțit de spart gheața de vreo 20 de centimetri. Graffit-ul se referă la faptul că a scris mesaje pentru Madonna pe asfaltul din fața casei acesteia din New York: "Întâlnește-te cu mine, te rog! Spune-mi da sau nu! Dacă îmi spui da, visul meu se va împlini, dacă îmi spui nu, voi pleca!".

Pompierul a mai declarat la poliție că vrea să o întâlnească neapărat pe Madonna și că nu se va opri decât atunci când acest lucru se va întâmpla. În plus, el acuză poliția din New York de reținere ilegală pentru că nu făcuse nimic rău. Același lucru este susținut și de avocata lui care a făcut o declarație mai mult decât măgulitoare pentru Madonna: "Nu există nicio amenințare! Din câte știu eu, nu este un delict să o adori pe Madonna. Dacă ar fi așa, sălile de judecată ar fi arhipline!".

Madonna nu este deloc afectată de comportamentul domnului Linhart replicând că nu se simte deloc în pericol din cauza acestuia.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Hărțuitorul Madonnei este de neoprit

by realitatea   1 min
0