Home > Agenda > eveniment > HTC One disponibil în trei culori la Orange România

HTC One disponibil în trei culori la Orange România

Iată o veste bună pentru toţi iubitorii HTC-ului! HTC One este  disponibil în România în toate cele trei culori, începând cu 25 iulie 2013.

Astfel, smartphone-ul poate fi achiziţionat de la Orange România pe nuanţele de Glacial Silver, Glamour Red și Stealth Black.

În ceea ce priveşte utilitatea sa, constă în faptul că ecranul principal prezintă un flux continuu de informaţii personalizate, precum şi noutăţi din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii.  HTC aduce conţinut din 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante companii media, precum AOL sau Reuters, plus statusurile publicate de prieteni în reţelele sociale.

Pentru cei care sunt interesaţi de funcţiile multimedia ale telefonului iată că HTC-ul este dotat cu cameră UltraPixel, cu diafragmă f/2.0 şi HTC ImageChip 2. Astfel,  redefineşte modul în care utilizatorii fac fotografii şi în care le distribuie, iar HTC Zoe oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezoluţie mare. Vizualizarea imaginilor e realizată într-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodată, HTC Zoe crează automat montaje video folosind acest conţinut, imagini şi clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziţii şi efecte speciale, pe care le poţi împărtăşi cu prietenii.

Cât despre cei pasionaţi de muzică, HTC One oferă cea mai bună experienţă audio dintre toate telefoanele mobile disponible astăzi pe piaţă, cu ajutorul boxelor stereo frontale cu amplificator dedicat şi Beats Audio™ integrat, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet bogat şi autentic atunci când ascultă muzica preferată sau urmăresc clipuri video.

Articole asemanatoare
smartphone
Dependența de smartphone: tinerii se panichează când nu folosesc telefonul
smartphone
Folosirea în exces a smartphone-ului distruge imaginația copiilor
smartphone
Constatări îngrijorătoare despre copii și părinți în era „smartphone-ului”
youtube
Situație îngrijorătoare: copiii petrec mai mult timp pe YouTube decât cu prietenii

Comenteaza acest articol

HTC One disponibil în trei culori la Orange România

by   1 min
0