Home > Agenda > stiri > HTC ONE MINI: noul format HTC ONE

HTC ONE MINI: noul format HTC ONE

HTC ONE MINI este cel mai nou smartphone HTC ce urmează a fi disponibil, anul acesta, la nivel global începând cu luna septembrie, însă va putea fi găsit, într-un număr limitat de ţări, începând din luna august.

Acesta este o versiune compactă a telefonului HTC ONE, care a redefinit experienţa oferită de smartphone prin implementarea unor tehnologii revoluţionare, precum HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ şi HTC BoomSound™ .

HTC One mini răspunde cererii consumatorilor ce-şi doresc cele mai performante componente în materie de tehnologie mobilă într-un corp ce încape lejer în buzunar şi care îi introduce în lumea HTC, într-o perioadă plină de provocări pentru liderul în inovaţie mobilă. Rafinând designul memorabil al HTC One, noul model completează familia de telefoane inteligente, având un ecran de 4,3”, cu un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz. Totodată, rulează cea mai recentă versiune de Android cu HTC Sense, aducând experienţa de pe modelul vârf de gamă şi celor în căutarea unui telefon performant şi elegant, cu un design premium.

Peter Chou, CEO HTC Corp.: “Suntem mândri să fim creatorii celui mai inovator telefon, iar acum, prin HTC One mini, a celei mai bune familii de smartphone-uri din lume. HTC One mini aduce împreună toate caracteristicile care au făcut din HTC One un succes, într-un corp mai mic, dar la fel de atrăgător.”

Articole asemanatoare
smartphone
Dependența de smartphone: tinerii se panichează când nu folosesc telefonul
smartphone
Folosirea în exces a smartphone-ului distruge imaginația copiilor
smartphone
Constatări îngrijorătoare despre copii și părinți în era „smartphone-ului”
youtube
Situație îngrijorătoare: copiii petrec mai mult timp pe YouTube decât cu prietenii

Comenteaza acest articol

HTC ONE MINI: noul format HTC ONE

by   1 min
0