Tabu
PEOPLE Slider

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Hugh Jackman

Hugh Jackman a visat mereu să intre în Cartea Recordurilor. Starul de 50 de ani a recunoscut că el și fratele lui au încercat să spargă diverse recorduri ciudate în speranța că numele lor vor fi scrise undeva. „Am încercat să jucăm badminton timp de 48 de ani, am vrut să întoarcem monede cu încheieturile brațelor și tocmai am realizat că puteam fi acolo, nu știu”, a mărturisit el, într-un interviu.

Hugh Jackman a declarat că e posibil să reușească să intre în Cartea Recordurilor, grație interpretării personajului Wolverine de 9 ori, timp de peste 17 ani. Ultima dată când a jucat rolul mutantului Wolverine a fost în „Logan” (2017). Jackman nu se mai considera sinonim cu personajul, ci îl asemăna mai degrabă cu James Bond: „Cu siguranță, rolul va fi interpretat de altcineva. Știi, e ca un Bond sau ca Batman, genul ăla de rol. O să-l joace și alții”, a spus el. Acțiunea din „Logan” se desfășoară la peste 50 de ani după „X-Men: Days of Future Past” (2014), iar personajul Logan — sau Wolverine în starea sa mutantă — a îmbătrânit și a devenit vulnerabil.

Actorul australian l-a jucat prima dată pe Wolverine în 2000 în „X-Men”, primul său rol la Hollywood. De atunci au urmat „X-Men 2”, „X-Men: The Last Stand”, „X-Men Origins: Wolverine”, „X-Men: First Class”, „The Wolverine”, „X-Men: Days of Future Past” și „X-Men: Apocalypse”, în care a avut un rol foarte redus. Hugh Jackman este singurul actor care și-a jucat personajul supererou în toate filmele din franciză. Poate asta îi va convinge pe cei de la Guiness Book să-i noteze numele pe acolo, pe undeva.

Hugh Jackman a suportat în urmă cu 5 ani patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele.  Pentru asta va fi nevoit să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii sale.

ARTICOLE SIMILARE

Unde s-a retras cu familia Jorge și de ce surpriză neplăcută au avut parte

Tabu Tabu

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Andreea Damian

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Andreea Damian

Shannen Doherty și-a luat adio de la familie. Cancerul s-a extins!

Andreea Damian

O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Andreea Damian

Mirela Vaida, de nerecunoscut! Ce a pățit cântăreața?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu