Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Hugh Jackman a visat mereu să intre în Cartea Recordurilor. Starul de 50 de ani a recunoscut că el și fratele lui au încercat să spargă diverse recorduri ciudate în speranța că numele lor vor fi scrise undeva. „Am încercat să jucăm badminton timp de 48 de ani, am vrut să întoarcem monede cu încheieturile brațelor și tocmai am realizat că puteam fi acolo, nu știu”, a mărturisit el, într-un interviu.

Hugh Jackman a declarat că e posibil să reușească să intre în Cartea Recordurilor, grație interpretării personajului Wolverine de 9 ori, timp de peste 17 ani. Ultima dată când a jucat rolul mutantului Wolverine a fost în „Logan” (2017). Jackman nu se mai considera sinonim cu personajul, ci îl asemăna mai degrabă cu James Bond: „Cu siguranță, rolul va fi interpretat de altcineva. Știi, e ca un Bond sau ca Batman, genul ăla de rol. O să-l joace și alții”, a spus el. Acțiunea din „Logan” se desfășoară la peste 50 de ani după „X-Men: Days of Future Past” (2014), iar personajul Logan — sau Wolverine în starea sa mutantă — a îmbătrânit și a devenit vulnerabil.

Actorul australian l-a jucat prima dată pe Wolverine în 2000 în „X-Men”, primul său rol la Hollywood. De atunci au urmat „X-Men 2”, „X-Men: The Last Stand”, „X-Men Origins: Wolverine”, „X-Men: First Class”, „The Wolverine”, „X-Men: Days of Future Past” și „X-Men: Apocalypse”, în care a avut un rol foarte redus. Hugh Jackman este singurul actor care și-a jucat personajul supererou în toate filmele din franciză. Poate asta îi va convinge pe cei de la Guiness Book să-i noteze numele pe acolo, pe undeva.

Hugh Jackman a suportat în urmă cu 5 ani patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele.  Pentru asta va fi nevoit să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii sale.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Raicu a împlinit 43 de ani! Care e secretul frumuseții ei și cum arăta la debut

Tabu Tabu

Alt trend nou nouț care pretinde că mărește productivitatea și te face fericit – „postul de dopamină”

realitatea

Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor

Andreea Damian

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Andreea Damian

De ce spațiul cosmic afectează diferit femeile și bărbații

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 23 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu