Tabu
PEOPLE Slider

Hugh Jackman, regulă de aur pentru o căsnicie fericită

Hugh Jackman

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness sunt protagoniștii unei povești de dragoste ca-n filme. Sunt căsătoriți de aproape 23 de ani, sfidând asftel orice regulă de la Hollywood prin stabilitatea relației lor.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Correlli”, în anul 1995. În ciuda diferenței de vârstă de 12 ani, au rămas împreună. Se iubesc, se respectă și sunt la fel de uniți ca-n prima zi.

Vorbind despre relaţia lor, Hugh Jackman recunoştea că Deborra e femeia vieții lui. „Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”, mărturisea actorul într-un interviu anul trecut, dezvăluind totodată că secretul longevităţii relației lor este iubirea. Deși Deborra nu a reușit să-i ofere un copil starului australian, cuplul i-a adoptat pe Oscar şi pe Eva la începutul anilor 2000.

Hugh Jackman consideră mariajul cu Deborra-Lee Furness cea mai mare realizare a lui. Peste câteva luni cei doi vor sărbători a 23-a aniversare a căsătoriei și toată lumea se întreabă cum au reușit să ajungă la acest număr. Nu stau separați mai mult de două săptămâni. Însuși Hugh Jackman a dezvăluit că: „Urmăm regula de două săptămâni. Niciun rol nu ne ține despărțiți mai mult. Aceasta este regula pe care o respectăm de 25 de ani încoace”.

Tot el susține că relația lor se bazează pe onestitate și încredere. Relația lor nu este perfectă, dar au o relație fericită și sănătoasă tocmai pentru că respectă aceste reguli simple.

Hugh Jackman va porni în 2019 într-un turneu mondial cu piesele din The Greatest Showman şi Les Misérables. Spectacolul va include şi alte interpretări de pe Broadway ale actorului. Turneul va debuta în Europa, cu un prim spectacol în Hamburg, Germania, pe 13 mai. Vor urma Olanda, Elveţia, Franţa şi Marea Britanie, iar pe 18 iunie Jackman, orchestra şi întreg ansamblul de cântăreţi şi dansatori se vor muta în SUA, o ultimă reprezentaţie urmând să se desfăşoare pe 20 iulie, la Hollywood.

ARTICOLE SIMILARE

Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

realitatea

Afla cum poti sa realizezi un machiaj cu fard maro

realitatea

Casting la Bucharest Fashion Week!

realitatea

Scrie un comentariu