Tabu
Image default
lifestyle

Hugh Jackman se face vânător

Proiectul hollywoodian “Albă ca Zăpada şi vânătorul” (Snow White and the Huntsman) ia proporţii pe care nu le prea bănuiam în urmă cu vreo două luni. Studiourile Universal, cele care produc filmul, au anunţat în film vor juca Kristen Stweart în rolul Albei, Charlize Theron în rolul reginei celei rele, iar într-un comunicat de ultimă oră s-a anunţat că rolul vânătorului i-a fost fost oferit lui Hugh Jackman.

Ştirea a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că cei de la Universal anunţaseră că rolul îi va reveni lui Viggo Mortenesen. Se pare că acesta a renunţat la proiect. Refuzul lui Mortensen i s-a potrivit perfect lui Jackman care este în stand by cu proiectul “Wolverine” după ce Darren Aronofsky a anunţat că nu va mai fi regizorul filmului.

“Alba ca Zăpada şi vânătorul”, care va fi lansat în decembrie 2012, are la bază, până la un anumit punct, povestea pe care o cunoaştem cu toţii. Şirul narativ ia, însă, o cu totul altă întorsătură în momentul în care vânătorul începe să o antreneze pe Alba pentru ca aceasta să se poată răzbuna pe mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Carla Bruni-Sarkozy a dat-o pe rock

realitatea

Gisele Bundchen a născut!

realitatea

BOTEZATU s-a certat cu Antena 1 si paraseste show-ul “Burlacul”

Ghici cine se plimba ieri prin SoHo?

realitatea

Alungat din ţara lui pentru că e prea frumos

Femelele șoareci devin lesbiene dacă li se distruge o anumită genă

realitatea

Scrie un comentariu