Tabu
Image default
lifestyle

Hugh Jackman se face vânător

Proiectul hollywoodian “Albă ca Zăpada şi vânătorul” (Snow White and the Huntsman) ia proporţii pe care nu le prea bănuiam în urmă cu vreo două luni. Studiourile Universal, cele care produc filmul, au anunţat în film vor juca Kristen Stweart în rolul Albei, Charlize Theron în rolul reginei celei rele, iar într-un comunicat de ultimă oră s-a anunţat că rolul vânătorului i-a fost fost oferit lui Hugh Jackman.

Ştirea a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că cei de la Universal anunţaseră că rolul îi va reveni lui Viggo Mortenesen. Se pare că acesta a renunţat la proiect. Refuzul lui Mortensen i s-a potrivit perfect lui Jackman care este în stand by cu proiectul “Wolverine” după ce Darren Aronofsky a anunţat că nu va mai fi regizorul filmului.

“Alba ca Zăpada şi vânătorul”, care va fi lansat în decembrie 2012, are la bază, până la un anumit punct, povestea pe care o cunoaştem cu toţii. Şirul narativ ia, însă, o cu totul altă întorsătură în momentul în care vânătorul începe să o antreneze pe Alba pentru ca aceasta să se poată răzbuna pe mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Se caută fonduri pentru recondiționarea rochiilor lui Scarlett O’Hara

realitatea

ADEVĂRUL despre vitamina care UCIDE cancerul

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin i-au şocat pe locuitorii Londrei

realitatea

Corina Vladescu, fashion assistent in staff-ul Madonnei

realitatea

Concertul lui Amy Winehouse la Bucureşti a fost anulat

realitatea

Ghici cine joacă alături de Romain Duris într-un nou film?

realitatea

Scrie un comentariu