Tabu
PEOPLESlider

Hugh Jackman și soția sa, 22 de ani de mariaj. Care e secretul lor?

Pe Hugh Jackman îl desparte 13 ani de soția sa, dar în ciuda diferenței de vârstă, mariajul lor a rezistat în timp. Pe „omul-lup” nu pare să-l fi deranjat că partenera sa de viață e mai în vârstă decât el, pentru că spune și vorba, găina bătrână face ciorba bună.

Până una alta, Hugh Jackman și Deborra Lee-Furness au demonstrat că povestea lor de dragoste e sinceră și rezistă. Așa se face că de curând cei doi au împlinit 22 de ani de căsătorie. Mulți se întreabă care e secretul lor, mai ales că Hollywood-ul e zguduit adesea de divorțuri răsunătoare.

Actorul australian, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit secretul lor într-un interviu pentru revista Closer Weekly. „Trebuie să găsești persoana potrivită”, spuse Hugh, potrivit Closer. „Când mergi la o întâlnire, joci cu tot ce ai mai bun”, a completat Hugh Jackman.

Hugh Jackman și soția sa s-au cunoscut în 1995, în timpul unui serial de televiziune australian, numit „Correlli”. A fost dragoste la prima vedere, scrie Daily Mail. Ea era o blondă superbă, iar el un tânăr ambițios, mai mic cu 13 ani decât ea. 22 de ani mai târziu, îi regăsim din nou împreună, mai bătrâni, dar mai frumoși și mai fericiți. S-au căsătorit în 2006, iar din cauza problemelor de infertilitate, i-au adoptat pe Oscar și Ava la începutul anilor 2000.

Hugh Jackman a cunoscut succesul internațional cu roluri în franșizele de succes „X-Men” și ”Wolverine”. Încă de la începutul carierei a vorbit presei despre influența pozitivă pe care o are soția sa asupra carierei sale. „Familia s-a sacrificat pentru mine. Eu sunt ambițios”, spunea Jackman în ianuarie pentru o publicație australiană. Anul trecut, actorul își mărturisea dragostea pentru femeia care i-a fost alături în ultimii 22 de ani în emisiunea Ellen Degeneres Show.

ARTICOLE SIMILARE

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Celine Dion, filmată într-o ipostază șocantă: a fost pusă la pământ și încătușată

Andreea Damian

R. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Riscă zeci de ani de închisoare

Andreea Damian

Pisicile îşi recunosc numele dar probabil aleg să îşi ignore stăpânul

Andreea Damian

Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

Andreea Damian

Cum o susține Leonardo DiCaprio pe activista de mediu Greta Thunberg

Andreea Damian

Scrie un comentariu