Tabu
LIFESTYLE

Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Inainte sa fie atras de Giulia, de care s-a indragostit in 2007, Vlad Huidu a remarcat-o in trupa Candy pe roscata Monica, colega Giuliei, cu care a format un cuplu in 2004.

Presa mondena a vremii a consemnat idila discreta care s-a consumat intre cei doi, dar a notat si scandalul produs dupa despartirea lor. In 2005, Monica a pozat goala in Playboy, iar tatal acesteia a vorbit la postul de radio Kiss FM, unde lucra Serban Huidu, acuzandu-l pe impresarul fetei sale ca ar fi fortat-o pe aceasta sa se dezbrace si ca si-a insusit banii din contractul cu revista.

huidu 2

In ziare s-a scris ca Monica, care in scandal a fost de partea impresarului, cerandu-i despagubiri tatalui sau pentru acuzatiile la adesa acestuia, a suspectat ca fostul sau iubit, Vlad Huidu, i-a inlesnit parintelui sau aparitia la postul de radio: “Roscata spune ca aceasta aparitie a parintelui sau la amintitul post de radio nu ar fi o pura intamplare, dat fiind faptul ca ea a trait in urma cu un an o poveste de dragoste cu Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu”. Ulterior, Vlad Huidu a devenit sotul Giuliei, colega de trupa a Monicai, dar, se pare, cei doi sunt acum in pragul divortului.

ARTICOLE SIMILARE

OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Drama nestiuta a actorului Dan Puric! I-a murit copilul de doar 10 luni

Cade, feerie glazurată de sărbători

realitatea

Vedeta TV de la noi executata silit de banci

Primele poze cu baietelul lui MIRCEA RADU

TEST de perspicacitate inedit! Nici nu-ti imaginezi cat de usor e raspunsul… Cum obtii un patrat mutand doar un chibrit?

realitatea

Scrie un comentariu