Home > Lifestyle > Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Inainte sa fie atras de Giulia, de care s-a indragostit in 2007, Vlad Huidu a remarcat-o in trupa Candy pe roscata Monica, colega Giuliei, cu care a format un cuplu in 2004.

Presa mondena a vremii a consemnat idila discreta care s-a consumat intre cei doi, dar a notat si scandalul produs dupa despartirea lor. In 2005, Monica a pozat goala in Playboy, iar tatal acesteia a vorbit la postul de radio Kiss FM, unde lucra Serban Huidu, acuzandu-l pe impresarul fetei sale ca ar fi fortat-o pe aceasta sa se dezbrace si ca si-a insusit banii din contractul cu revista.

huidu 2

In ziare s-a scris ca Monica, care in scandal a fost de partea impresarului, cerandu-i despagubiri tatalui sau pentru acuzatiile la adesa acestuia, a suspectat ca fostul sau iubit, Vlad Huidu, i-a inlesnit parintelui sau aparitia la postul de radio: “Roscata spune ca aceasta aparitie a parintelui sau la amintitul post de radio nu ar fi o pura intamplare, dat fiind faptul ca ea a trait in urma cu un an o poveste de dragoste cu Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu”. Ulterior, Vlad Huidu a devenit sotul Giuliei, colega de trupa a Monicai, dar, se pare, cei doi sunt acum in pragul divortului.

Articole asemanatoare
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Adevarul despre divortul GIULIEI!
EDEN PARK la Bucuresti / Uite cum s-a imbracat GIULIA la eveniment!
Cura de detoxifiere a Giuliei

Comenteaza acest articol

Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

by   1 min
0