Tabu
lifestyle

Huidu le răspunde DUR celor care îl fac CRIMINAL


După ce a trecut printr-o perioada extrem de dificilă în urma accidentului pe care l-a cauzat, Şerban Huidu a decis să revină la radio şi să devină din nou activ pe blog-ul său. Cu toate acestea, contestatarii săi nu au întârziat să îşi exprime părerile, iar fostul prezentator tv nu a omis să le răspundă pe măsură.

Iată mai jos o conversaţie între Huidu şi unul dintre cititorii blog-ului său:

Cititor: “Mai are si tupeul nesimtit sa apara public!”

SERBAN HUIDU: “Da! e meseria mea si o fac in continuare spre disperarea ta si a multora! poti sa mori de ciuda!”

Cititor: “Dar in Romania, JUSTITIA FUNCTIONEAZA doar pentru cine se doreste, in special pentru oamenii de rand, pentru voi, VEDETELE si oamenii destepti cu bani si cu prieteni sus-pusi, nimic nu conteaza. O TARA DE CACAT, unde sunt promovate non-valorile si criminalii care omoara 3 persoane si primesc inchisoare cu suspendare dupa care se ascund 2 ani de zile, nu stie nimeni nimic de ei si brusc ies la lumina sperand ca toate lucrurile au fost uitate!”

SERBAN HUIDU: “Io zic sa emigrezi in America unde negrul care a calcat o romanca cu masina de gunoi pe trecerea de pietoni a fost achitat!”

Cititor: “C-R-I-M-I-N-A-L-U-L-E! nu ai suflet mai nemerrnicule, ai bagat in mormant 3 oameni si inca mai ai chef sa faci glume proaste la radio.

Da-i inainte cu tupeu serbanica dar sa stii ca in lumea asta exista o lege a compensatiei asa ca sa nu te miri daca peste un an sau doi sau zece cineva apropiat tie, poate copilul, sotia sau vreun parinte o sa fie ucis de catre vreun inconstient cu Jeep!”

SERBAN HUIDU: “De faptul ca ningea in octombrie, ca masina era cu cauciucuri de vara nu spui nimic? iti place cum m-au catalogat baietii si ai gasit si tu un cuvant: inconstient! bravo ma!”

Cititor: “SA-TI FIE RUSINE SERBAN HUIDU! Datorita tie NU mai ascult cronica dimineata in masina! si probabil cat de curand nu voi mai urmari cronica nici la televizor! RUSINE pentru lipsa ta de decenta!”

SERBAN HUIDU: “Daca eram sculer-matriter trebuia sa imi schimb meseria? nu mai am voie sa zambesc? nu mai am voie sa ma bucur? de ce? a fost un accident nu o crima! tie sa iti fie rusine pentru ca gandesti asa!”.

ARTICOLE SIMILARE

Săptămâna Filmului Israelian la Cinematecă

realitatea

Dăruieşte frumuseţe cu Dove Winter Care Collection!

Un tip miraculos

realitatea

Teatrul Tineretului de la Piatra-Neamț pledează pentru tine(ri)

realitatea

Amy Winehouse se face frumoasă

realitatea

Terifiantele urme de injecții de pe trupul lui Michael Jackson

realitatea

Scrie un comentariu